Reserveer nu

Weekendje weg

Wilt u een weekendje weg met uw partner, familie of vrienden? Apollo Hotels & Resorts heeft een ruim aanbod van luxe hotels door heel Nederland. Deze hotels kunnen het hele jaar door geboekt worden voor een weekendje weg maar natuurlijk ook langer. Bekijk de rubrieken natuur, wellness, strand of bruisende stad en kijk of er iets toepasselijks bij zit voor uw gezin of gezelschap. Wellicht kunt u zelfs nog profiteren van een leuke aanbieding. Maak dus snel uw keuze en boek direct online!

Weekendje weg in de natuur

Weekendje weg in de natuurApollo Hotels & Resorts heeft meerdere hotels die uitermate geschikt zijn voor een weekendje weg in de mooiste natuur van nederland. Heerlijk uitwaaien, ontspannen of juist heel actief zijn voor zowel jong als oud. Apollo Hotel De Beyaerd is een bijzonder paviljoenhotel op de Veluwe en perfect gelegen om de natuur in te gaan. Tussen Apollo Hotel Almere en Apollo Hotel Lelystad vind u natuurgebied de Oostvaardersplassen. Een relatief jong gebied wat is ontstaan na de drooglegging van de Flevopolders. Zoekt u iets wat meer in het zuiden van Nederland? Apollo Hotel Papendrecht is het enige hotel in de landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk. 

Bekijk hotel arrangementen voor fietsen en wandelen >

Wellness Weekend

Wellness WeekendZoekt u eerder een weekendje weg om volledig tot rust te komen en de drukte van alle dag achter u te laten? Boek dan een wellness weekend in Crowne Plaza Den Haag Promenade of in het Limburge landschap van Thermae 2OOO. Beide hotels bieden heerlijk verzorgende massages en behandelingen en beschikken natuurlijk ook over diverse wellness faciliteiten als zwembaden en sauna’s. 

Bekijk hotel arrangementen met wellness >

 

Weekendje weg aan het strand

Weekendje weg naar het strandEen weekendje weg naar het strand hoeft echt niet enkel in de zomer een succes te zijn. Gedurende het hele jaar is het aan de kust genieten van mooie wandelingen, het landschap, leuke restaurantjes,  cafés en boetiekjes. Voor een hotel direct aan het strand boekt u een weekend in Holiday in IJmuiden Seaport Beach. U wordt daar wakker met het geluid van de zee op de achtergrond. Ook Crowne Plaza Den Haag – Promenade is ideaal gelegen tussen dynamisch Scheveningen en het centrum van de Haagse hofstad.

 

Weekendje weg naar een bruisende stad

Weekendje naar een bruisende stadBent u eerder toe aan een weekendje cultuur of uitgebreid shoppen? De Apollo Hotels in Amsterdam, Utrecht, Breda en Groningen hebben allen een perfecte ligging ten opzichte van het centrum. Overnacht in Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre voor een bezoek aan het naastgelegen Rijksmuseum of van Gogh museum. Bij Apollo Hotel Utrecht City Centre overnacht u in het hart van de stad, dus kunt u eenvoudig even de (te veel) gekochte winkeltassen naar u kamer brengen om daarna weer terug het centrum in te lopen langs de pittoreske grachten en beroemde Domtoren. Hoog in het Noorden kunt u een klimtocht over alle traptreden van de Martinitoren maken. Vanaf de top is het prominente gebouw van het gloednieuwe Apollo Hotel Groningen eenvoudig spotten!