Reserveer nu

Reserveren

+ Promotiecode

Fietsroutes

Bekijk hier onze fietsroutes van de aangesloten hotels.

Dit zijn onze Apollo TOP-Fiets Hotels:

Apollo Hotel De Beyaerd
Aan de rand van de Veluwe ligt Apollo Hotel De Beyaerd, prachtig gesitueerd tussen de bossen en het Veluwemeer. Het unieke paviljoenhotel heeft een bijzondere sfeer en beschikt over een prachtige tuin met buitenzwembad en zonneweide. In de omgeving zijn er talloze mooie fietstochten te maken, voor ieder wat wils. Bekijk hier de fietsroutes vanaf het hotel. 

Apollo Hotel Papendrecht
Apollo Hotel Papendrecht ligt op een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied de Alblasserwaard. Geniet van het echte Hollandse landschap en fiets naar de bekende Kinderdijk, door de groene polders en langs de Hollandse molens. Daarnaast kunt u vanuit Papendrecht ook prachtig fietsen naar steden in de omgeving. Bezoek het pittoreske stadcentrum van Dordrecht of fiets langs de Maas naar de metropool Rotterdam. Bekijk hier de fietsroutes vanaf het hotel.

Apollo Hotel Lelystad City Centre
In het hart van Lelystad ligt Apollo Hotel Lelystad City Centre en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor fietstochten in en rondom de Flevopolder. Zo fietst u zonder zorgen door de prachtige Oostvaardersplassen of langs de historische dorpjes rondom het IJsselmeer. Ook liggen vele bezienswaardigheden, musea en attractieparken op fietsafstand van het hotel. Bekijk hier de fietsroutes vanaf het hotel. 

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach
Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is gelegen aan de Nederlandse kust en wordt omsloten door de jachthaven en het Kennemermeer. Vanuit hier kunt u heerlijk fietsen door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een uniek natuurgebied met prachtige duinen, bosrijke gebieden en bovenal een fantastisch uitzicht. Daarnaast kunt u heerlijk uitwaaien aan het strand of het historische Haarlem ontdekken! Bekijk hier de fietsroutes vanaf het hotel. 

Voor meer inspiratie voor mooie routes door heel Nederland, kijk dan op www.route.nl

Join the conversation!