Reserveer nu

Reserveren

+ Promotiecode

Apollo TOP-Fiets Hotels

Kom fietsen en overnachten in één van onze Apollo TOP-Fiets Hotels. Deze geselecteerde hotels liggen op de mooiste fietslocaties in Nederland en zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke fietsvakantie.

Apollo Hotel De Beyaerd
Aan de rand van de Veluwe ligt Apollo Hotel De Beyaerd, prachtig gesitueerd tussen de bossen en het Veluwemeer. Het unieke paviljoenhotel heeft een bijzondere sfeer en beschikt over een prachtige tuin met buitenzwembad en zonneweide. In de omgeving zijn er talloze mooie fietstochten te maken, voor ieder wat wils.

Apollo Hotel Papendrecht
Apollo Hotel Papendrecht ligt op een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied de Alblasserwaard. Geniet van het echte Hollandse landschap en fiets naar de bekende Kinderdijk, door de groene polders en langs de Hollandse molens. Daarnaast kunt u vanuit Papendrecht ook prachtig fietsen naar steden in de omgeving. 

Apollo Hotel Lelystad City Centre
In het hart van Lelystad ligt Apollo Hotel Lelystad City Centre en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor fietstochten in en rondom de Flevopolder. Zo fietst u zonder zorgen door de prachtige Oostvaardersplassen of langs de historische dorpjes rondom het IJsselmeer. 

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach
Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is gelegen aan de Nederlandse kust en wordt omsloten door de jachthaven en het Kennemermeer. Vanuit hier kunt u heerlijk fietsen door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Een uniek natuurgebied met prachtige duinen, bosrijke gebieden en bovenal een fantastisch uitzicht. 

Ook hebben we een selectie gemaakt van de hotels gelegen in de mooiste steden van Nederland. Deze geselecteerde hotels liggen in de meest bruisende steden van Nederland en zijn bij uitstek geschikt te combineren met diverse fietsroutes. Bekijk hier de Stad-Fiets Hotels.

Join the conversation!