Reserveer nu

Reserveren

+ Promotiecode

Apollo Stad-Fiets Hotels

Dit zijn onze Apollo Stad-Fiets Hotels:

De centrale locatie van Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam City Centre maakt dit hotel dé perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk dagje fietsen door het hart van Amsterdam. Alle bezienswaardigheden, waaronder het prachtige Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum zijn op steenworp afstand gelegen van dit hotel.

Ramada Apollo Amsterdam Centre is gelegen naast het prachtige Rembrandtpark, werkelijk een oase van rust en ruimte. Het centrum, de oude binnenstad en de typisch Amsterdamse grachten liggen op slechts 3,5 kilometer fietsen van het imposante hotel. Na het fietsen kunt u nog heerlijk nagenieten in Skybar Floor17 van het geweldige uitzicht over de stad.

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is gelegen in een groene omgeving in Amsterdam Oud Zuid, waarbij 5 grachten samenkomen. De unieke ligging, op minder dan 2 kilometer fietsen van de bekende bezienswaardigheden in de stad, zorgt voor een ideaal startpunt voor een gevarieerde fietstocht!                     

Crowne Plaza Den Haag – Promenade is gevestigd in de groene omgeving tussen Scheveningen en Den Haag. Vanuit hier fietst u direct door de Scheveningse bosjes de duinen in, maar ook Den Haag is goed te bereiken. Fiets naar de bekende bezienswaardigheden als het Vredespaleis, het Binnenhof en Paleis Noordeinde of ontdek de bruisende binnenstad van Den Haag! In Scheveningen kun je prachtig fietsen door de duinen en op de boulevard en in de haven zitten vele heerlijke (vis)restaurants waar je kunt genieten van de beste culinaire gerechten.

Apollo Hotel Breda City Centre ligt direct naast het Centraal Station, naast het centrum van Breda. Vanuit het hotel fietst u gemakkelijk door het mooie Breda, naar bijvoorbeeld het Graphic Design Museum, de Grote Kerk en de boetiekwinkeltjes in ’t Sas. Ook in de directe omgeving van Breda kunt u naar hartenlust fietsen. Ten zuiden van de stad vindt u prachtige gebieden als het Chaamse Bos, de Strijbeekse Heide en het Mastbos waar de rivier de Mark doorheen stroomt.

Voor deze fietshotels is een speciaal Stad-Fiets Arrangement samengesteld. Daarnaast is het mogelijk om via de boekingsmodule aan de linkerzijde zelf naar wens een A la Carte fietsarrangement samen te stellen. Klik hier voor alle fietsarrangementen.

Join the conversation!