Reserveer nu

Reserveren

+ Promotiecode

Fiets door het mooie Nederland!

Op een city bike het stadscentrum verkennen of heerlijk toeren door prachtige natuurgebieden. De fiets hotels van Apollo Hotels & Resorts vormen het perfecte startpunt voor uw weekend of fietsvakantie. Op deze pagina vindt u alle informatie over fietsen, de arrangementen, de fietsroutes en omgeving van de hotels. 

Apollo TOP-Fiets Hotels

Speciaal voor u hebben we een aantal hotels geselecteerd die vanwege hun mooie ligging, extra faciliteiten en services uitermate geschikt zijn voor een zorgeloze fietsvakantie. Dit zijn de Apollo TOP-Fiets Hotels. Voor meer informatie over onze TOP-Fiets Hotels klikt u hier.

Fiets keurmerk

De Apollo TOP-Fiets Hotels zijn in het bezit van het Fietsers Welkom! keurmerk van het Landelijk Fiets Platform. Hiermee voldoen de geselecteerde hotels aan de hoogste eisen om alle fietsers van dienst te kunnen zijn en staan wij bovendien garant voor het leveren van uitstekende service. De Apollo TOP-Fiets Hotels kunt u herkennen aan het Fietsers Welkom! gevelbord. Bekijk hier de keurmerk criteria.  

Arrangementen

Lekker op de fiets de stad verkennen of toeren in prachtige natuurgebieden en de mooiste plekjes van Nederland verkennen? Onze fiets arrangementen zijn met zorg voor u samengesteld en bieden u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor het TOP-Fiets arrangement bestaande uit 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een 3-gangen diner en een welkomstattentie of stel een eigen fietsarrangement zelf A la Carte samen. Klik hier om direct aan de slag te gaan.

Join the conversation!