Reserveer nu

Tips om te doen voordat de lente komt

In de zomer zijn er genoeg leuke uitstapjes te bedenken. Van een heerlijke middag op het terras tot een lange strandwandeling. In de winter is het echter vaak lastig om leuke activiteiten te bedenken, omdat je vaak afhankelijk bent van het winterse weer, zoals regen, sneeuw en koude temperaturen. Er zijn genoeg activiteiten te bedenken waarbij je de winterse kou niet voelt of juist optimaal geniet van deze periode van het jaar. Heb je geen idee welke activiteiten dit kunnen zijn? Bekijk hier dan een aantal tips om nu nog te genieten van deze van het jaar. Ga erop uit!

 

Veluwe Events

Op de Veluwe kun je veel meer doen dan alleen wandelen en relaxen in de natuur. Op de Veluwe is namelijk Veluwe Events te vinden, een van de grootste evenementen organisatiebureaus van Nederland. Staat er op korte termijn een familiedag of vrijgezellenfeest op de planning? Veluwe Events biedt genoeg activiteiten aan die met weer of geen weer even leuk zijn! Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergamen of de ‘Ik hou van Holland Spel Quiz’ en ontdek wie de beste van de groep is! 

Outdoor in de winter

Naast indoor activiteiten heeft Veluwe Events ook veel activiteiten die in deze tijd van het jaar juist extra leuk zijn. Ga bijvoorbeeld 4x4 rijden als het net geregend heeft, het is toch veel leuker als je lekker door de modder kunt scheuren?

Ben je een echte bikkel? Dan is paintballen op dit moment een echte must.. Doorsta de kou, kruip door de plassen en versla je vijand! Is het weer toch iets te extreem? Zet je outdoor activiteit kosteloos om naar een indoor activiteit. Benieuwd naar meer activiteiten op de Veluwe? Bekijk de website van Veluwe Events voor meer informatie.

Apollo Hotel de Beyaerd

Na een dagje Veluwe Events helemaal gesloopt? Boek dan een overnachting bij Apollo Hotel de Beyaerd, op slechts een paar stappen afstand van Veluwe Events.