Reserveer nu
Teambuilding op de Veluwe!

Teambuilding op de Veluwe!

Op zoek naar unieke activiteiten voor uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of relatiedag? De bosrijke Veluwe gelegen in de provincie Gelderland is de ideale locatie als het gaat om comfortabel vergaderen, lekker eten en drinken en overnachten in combinatie met teambuilding activiteiten. Voor elk gewenst publiek zijn er mogelijkheden en dit allemaal op één compact terrein. Uw beleving is ons uitgangspunt!

Indoor & Outdoor activiteiten bij Veluwe Events

Beleef geheel verzorgde en unieke teambuilding activiteiten midden in de prachtige natuur op de Veluwe en gelegen bij Apollo Hotel De Beyaerd. Van een actief en cultureel bedrijfsuitje tot een sportief en recreatief vrijgezellenfeest of vergaderbreak. Veluwe Events biedt diverse mogelijkheden voor groepen van 2 tot 1200 personen. Op de evenementenlocatie is onder andere een compleet ingerichte Lasergame hal aanwezig. Of ga lekker naar buiten om te paintballen. Ook de spectaculaire helikopter dropping is absoluut de moeite waard. Het enthousiaste team van Veluwe Events staat voor u klaar!

Teambuilding bij Apollo Hotel De Beyaerd

Voor de invulling van uw feestavond biedt Apollo Hotel De Beyaerd u de ideale mogelijkheid om leuke teambuilding activiteiten te combineren met lekker eten en drinken en een comfortabele overnachting. Onze chef en zijn team staan klaar om u te verassen met heerlijke gerechten. Overnachten kan bij het direct naast gelegen Apollo Hotel de Beyaerd. Één van de weinige paviljoenhotels van Nederland en onderdeel van Apollo Hotels & Resorts, een keten van kwaliteitshotels & resorts. Het 4-sterren hotel: Apollo Hotel De Beyaerd is buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe, op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. Het hotel beschikt over 150 gratis parkeerplaatsen en gratis internet, buitenzwembad, fitnessruimte en een sauna. Voor meer informatie over Apollo Hotel De Beyaerd bekijk dan de website.

Inspirerende meetings in een groene omgeving

Apollo Hotel De Beyaerd is de ideale omgeving voor het organiseren van inspirerende vergaderingen, cursussen en evenementen tot 350 personen. Het hotel beschikt over verschillende zalen waar zakelijke bijeenkomsten van 10 tot 150 personen kunnen worden georganiseerd. Bijzonder is Villa De Beyaerd: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en besloten diners. In combinatie met leuke teambuilding activiteiten, maakt u van uw vergadering of managementmeeting iets heel unieks!

Join the conversation!