Reserveer nu

Stedentrip

Nederland kent tal van bijzondere steden waar u een geweldige stedentrip kunt beleven en heeft veel meer te bieden dan alleen Amsterdam. Apollo Hotels & Resorts heeft vier stedentrips voor u op een rij gezet. Ook met steden die u mogelijk zelf niet had bedacht maar stuk voor stuk de moeite waard zijn voor een bezoek met hotelovernachting.

Stedentrip Breda

Grote Kerk BredaBreda is een sfeervolle Brabantse stad met een historische stadshart. De Grote Kerk vormt het middelpunt en is vanuit vrijwel elke plek in (maar ook buiten) de stad te zien. De kerk ligt aan de Grote Markt, waar het moeilijk kiezen is om het mooistje plekje uit de vele terrassen te kiezen. Dichtbij de Grote Markt ligt het ruime Valkenbergpark. Via een wandeling door het park bereikt u in maximaal 10 minuten Apollo Hotel Breda City Centre. Een 4 sterren hotel met een ideale centrum locatie naast het station waar u optimaal kunt genieten van de Brabantse gastvrijheid.

Bekijk hotel >

Stedentrip Groningen

Martinitoren GroningenIs Groningen zo ver? Vanuit Utrecht ben je in twee uur in Groningen. Dat valt zeker voor een stedentrip dus te overzien. Centraal in de stad ligt de Grote Markt met haar fiere Martinitoren van 97 meter hoog. Hier is veel horeca te vinden en daarmee ook kenmerkend dat Groningen een echte studentenstad is. Ook voor toeristen en winkelend publiek blijft Groningen een bruisende stad. Net buiten het centrum is in juni 2015 het gloednieuwe Apollo Hotel Groningen geopend. Een hotel waar u verwelkomd wordt met de alledaagse groet uit het Noorden MOI! 

Bekijk hotel >

Stedentrip Utrecht

Binnenstad UtrechtCentraal gelegen en één van de oudste steden van Nederland, maar voornamelijk bekend om de wereldberoemde Domtoren. Utrecht is de perfecte stad om uitgebreid te winkelen, en dat in een fantastische sfeer door de vele schattige winkelstraatjes en schilderachtige grachten. Leuk om te bezichtigen zijn de Pieterskerk, de Winkel van Sinkel en het Rietveld-Schrörderhuis. Apollo Hotel Utrecht City Centre is het meest centraal gelegen hotel van de stad, pal tegenover TivoliVredenburg en op 100 meter loopafstand van Utrecht Centraal. 

Bekijk hotel >

Stedentrip Den Haag

Binnenhof Den HaagDe politieke hoofdstad van Nederland beschikt ook over een gevarieerd aanbod van leuke restaurants, winkels en musea. Al kan een bezoek aan het Binnenhof, Vredespaleis en Paleis Noordeinde niet ontbreken tijdens een stedentrip naar Den Haag. Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt exact op de grens tussen dynamisch Scheveningen en het Haagse centrum. Vanuit het hotel is het dus eenvoudig om aan beide plaatsen een bezoek te brengen. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken de Promenade Health Club wellness faciliteiten direct onder het hotel. 

Bekijk hotel >