Reserveer nu
The Harbour Club Kitchen

The Harbour Club Kitchen

De verborgen en unieke ligging aan het water maakt van het Wyndham Apollo Hotel Amsterdam een speciaal plekje. De enige plaats in Amsterdam waar vijf grachten samenkomen is niet onopgemerkt gebleven, de welbekende Harbour Club heeft hier in mei in samenwerking met het Wyndham Apollo Hotel de deuren van de vijfde vestiging van the Harbour Club geopend. De parel in Oud-Zuid heeft The Harbour Club Kitchen als bijpassende naam.

De komst van The Harbour Club zorgt voor een totaalbeleving voor de gasten van het hotel. The Harbour Club Kitchen is naast Brasserie Marina het tweede foodconcept binnen het Wyndham Apollo Hotel. Elk concept heeft een eigen uitstraling, waar je in de Marina lounge geniet van een hapje en een drankje, is The Harbour Club Kitchen gericht op fine dining met eigenwijze en stoere twist. De gerechten van The Harbour Club worden het hele jaar rond bereid op de barbecue. ‘If it ain’t grilled, it ain’t worth eating’. Ook sushi fans zijn helemaal op hun plek in The Harbour Club Kitchen, want naast de bekende gril gerechten bereiden de chefs ook de meest bijzondere sushi en sashimi. 

The Harbour Club Kitchen is 365 dagen per jaar een fijne plaats voor een lazy lounge day aan het water, de vrijmibo met collega’s of een zakelijk diner. De auto kan gewoon geparkeerd worden op het parkeerterrein van het hotel, maar nog specialer is een aankomst met de boot. Het hotel heeft over een eigen jachthaven waar gasten vrij aan kunnen meren.

Reserveren?

Reserveren kan telefonisch via +31 20 570 57 31 of via de website van The Harbour Club Kitchen.

Join the conversation!