Reserveer nu
Floor 17

Floor 17

Nergens in Amsterdam kun je op zo’n hoogte eten als bij Floor 17. Op de 17e verdieping bevindt zich het Restaurant voor fine dining, de Bistro voor een ongecompliceerd menu en de Skybar voor fenomenale cocktails. Hiermee creëert Floor 17 voor ieder moment van de dag een perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, diner of signature cocktail. Kom langs en wordt gefascineerd door het verslavende uitzicht over Amsterdam.

Floor 17 kookt volgens het principe van “De Nieuw Nederlandsche Keuken”. Dat houdt in dat producten uit de directe omgeving gebruikt worden en waar mogelijk biologisch. Alleen de specerijen haalt Floor 17 van ver, zoals de Nederlandsche keuken van oudsher is gevormd. Waarom? Floor 17 houdt van pure en oorspronkelijke smaken. Met visie en vakmanschap maakt Floor 17 deze ingrediënten tot heerlijke gerechten.

Fine dining

Tussen 18.00 – 23.00 uur: Met het Fine Dining menu besluit u zelf hoeveel gangen u wilt en kiest u de gerechten om het menu samen te stellen. Chef Inan Sahin zet de gangen in de juiste volgorde. In overleg met het service team kunt u bijpassende wijnen bestellen of u laten verassen met een wine flight.

Bistro

Tussen 12.00 – 01.00 uur: Met een hapje eten in de Bistro kiest u voor klassiekers of klassiekers in wording. Geniet van een Hamburger, Ceaser Salad of Flammkuchen met ingrediënten van de beste kwaliteit, zonder poespas.  En dat met het allermooiste uitzicht over Amsterdam.

Skybar

Tussen 12.00 – 01.00 uur: Iedere cocktail kent een verhaal. In de Skybar serveren ervaren cocktailshakers de meest populaire of juist nog onbekende cocktails. Staat uw favoriet niet op de kaart? De bartenders verrassen u graag met een persoonlijke signature cocktail.

Dakterras Amsterdam

In de zomer is de Bistro twee verdiepingen hoger te vinden. Op het hoogste dakterras van Amsterdam worden alle gerechten bereid op de Big Green Egg Barbeque. De crew van Floor 17 organiseert ook Rooftop Movie Nights. Ga lekker zitten in de comfortabele zitzakken en geniet van de beste films en het beste uitzicht over Amsterdam. 

Reserveren bij Floor 17

Via onderstaande link kunt u direct online reserveren bij Floor 17.
Wilt u liever telefonisch reserveren? Dan kunt u bellen met +31 (0) 20 207 0000
Voor een reservering vanaf 10 personen kunt u per e-mail contact opnemen.

Reserveer online >

Join the conversation!