Reserveer nu
Brasserie Brut

Brasserie Brut

In Brasserie Brut, dat ook regionaal bekendheid geniet, voelt u zich op uw gemak. De brasserie bevindt zich op de begane grond van het sprankelende Crowne Plaza Den Haag – Promenade en is 7 dagen per week geopend van 11u30 tot 22u00.

Menu

De menukaart heeft meerdere gerechten die worden geserveerd op grote drijfhouten planken. De gerechten zijn te combineren en leuk om te delen, of juist om alleen op te eten bij grote trek. Eén gerecht behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Er worden top gerechten voor een mooie prijs geserveerd. U kiest al een ‘stay-planking’ hoofdgerecht voor € 24,50 p.p., dit is een combinatie van meerdere hoofdgerechten.

Lunch

Of u nu weinig tijd heeft of uitgebreid wilt lunchen, het keukenteam verrast graag met zowel eigentijdse als traditionele gerechten. Kies van de laagdrempelige menukaart met kwalitatief goede gerechten. Heeft u een verjaardag of mooie business deal te vieren? Brasserie maakt er een feestje van met iets wat sprankelt en bubbelt.

Overnachten

Brasserie Brut is gevestigd op de begane grond van het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de Promenade Health Club, direct onder het hotel. Een compleet weekend weg met diner, wellness en overnachting behoort tot de mogelijkheden. Ook aan winkelen en cultuur is er geen gebrek, want in de Haagse hofstad verveelt u zich niet!

Reserveren bij Brasserie Brut

Reserveren bij Brasserie Brut is niet verplicht. Indien u graag een reservering wilt maken dan kan dit direct online. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail of sms van uw reservering. 
Wilt u liever telefonisch reserveren? Bel dan 070 352 51 61

Reserveer online >

 

Join the conversation!