Reserveer nu
Restaurants

Restaurants

Apollo Hotels & Resorts biedt naast de mogelijkheid voor een ontspannen verblijf ook de gelegenheid voor het ideale avondje uit. Bij onze restaurants kunt u niet alleen genieten van een heerlijke keuken en goede bediening, maar ook van een prachtig uitzicht of een breed assortiment aan bubbles.

The Harbour Club Kitchen
Daar op het mooiste plekje in Amsterdam, waar vijf grachten samen komen, heeft The Harbour Club in samenwerking met het Wyndham Apollo Hotel een nieuw en uniek foodconcept ontwikkeld. Deze nieuwe parel van Amsterdam heet The Harbour Club Kitchen. In de bereiding van de gerechten is The Harbour Club Kitchen een tikkeltje eigenwijs, er wordt 365 dagen per jaar gebruik gemaakt van de barbecue. ‘If it ain’t grilled, it ain’t worth eating’.   

Brasserie Brut
Brasserie Brut in Den Haag serveert top gerechten voor een mooie prijs. De menukaart heeft meerdere gerechten die worden geserveerd op grote drijfhouten planken. De gerechten zijn te combineren en leuk om te delen met vrienden en familie, of juist alleen op te eten bij grote trek. Eén gerecht als keuze is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Chef's! Food & Drinks
Voor een totaal nieuwe en unieke ervaring, kunt u terrecht bij Chef's! Food and Drinks in Papendrecht. Hier is de menukaart in de vorm van een receptenboek en ook u kunt u lekkerste recept indienen. Wellicht staat uw recept dan binnenkort op de kaart

Floor17 & Rooftop Terrace
Ervaar echte 'Food Entertainment' terwijl u een geweldig uitzicht heeft over Amsterdam en omgeving, bij Floor 17 Met op vrijdagavond een goede DJ en heerlijke hapjes is dit de ideale start van het weekend! Bezoek ook het spectaculaire Floor17 Rooftop Terrace en kom in hogere sferen met het Triple DDD Concept - Drink, Dine & Dance Experience.

Join the conversation!