Reserveer nu

Incentive Reizen

Apollo Hotels & Resorts heeft meerdere locaties die zich uitstekend lenen voor incentive reizen. Wilt u ook uw medewerkers stimuleren met een incentive reis? Maak dan uw keuze uit een hotel direct aan het Noordzeestrand, het grootste outdoor-centrum van Nederland of een bezoek aan de Haagse hofstad of andere bruisende steden in Nederland. Kies één van de locaties van Apollo Hotels & Resorts voor een incentive reis waar nog lang over gesproken zal worden!

Personeelsfeest aan het strand

Strand van Holiday Inn IJmuiden Seaport BeachDirect aan het Noordzeestrand vindt u Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Dat is wakker worden met het geluid van de zee op de achtergrond. Geniet met uw collega’s of managementteam van een heerlijk diner in restaurant Beaufort of van een barbecue op het dakterras. Heeft u grote successen te vieren? Op de unieke conference & event verdieping kunnen bedrijfsfeesten met lichtshow georganiseerd worden tot 900 personen. Het programma indrukwekkend starten of juist spectaculair afsluiten met een teambuildingactiviteit (op het strand)? Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach werkt al jaren samen met het grootste lokale evenementenbureau om van bedrijfsuitjes een spectaculaire dag te maken. 

Bekijk hotel >

Teambuilding op de Veluwe

Incentive Reis Teambuilding op de VeluweApollo Hotel De Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland en buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe. Op het terrein van Apollo Hotel De Beyaerd bevindt zich Veluwe Events, het grootste volledig ingerichte outdoor centrum van Nederland. De locatie in het midden van de bosrijke Veluwe biedt voor uw incentive reis waanzinnige mogelijkheden. Van salsa dansen tot helikopter dropping en van 10 tot 1.200 personen. Uw bedrijfsuitje is pas echt compleet met perfect verzorgde barbecue, thema feestavond en overnachting. Voor elk gewenst publiek zijn er mogelijkheden en dit allemaal op één compact terrein. 

Bekijk hotel >

Stedentrip Den Haag en Scheveningen

Incentive Reis stedentrip naar Den HaagCrowne Plaza Den Haag – Promenade, een 5 sterren hotel wat prachtig gelegen is tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Plan als incentive reis een stedentrip naar de Hofstad van Nederland en breng een bezoek aan het Binnenhof, Vredespaleis en Paleis Noordeinde. Voor afwisselende ontspanning kunt u op het strand van Scheveningen terecht. Hier vind u tal van activiteiten om uw management team in de frisse zeelucht te herladen met nieuwe energie. Of u nu een conferentie organiseert, een meerdaagse incentive reis of een informele bijeenkomst; succes en comfort zijn verzekerd bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade. 

Bekijk hotel >