Reserveer nu

Omgeving

Ligging
Thermae 2OOO is prachtig gelegen op de top van de Cauberg. Vanuit de World Of Wellness heeft u een adembenemend uitzicht op het Limburgse Geuldal van Valkenburg.

Valkenburg is omringd door schitterende natuur en vele bezienswaardigheden als een openluchttheater, kasteelruïnes en de enige hoogteburcht van Nederland.

Tips 
Valkenburg is een gezellige stad met vele winkeltjes, cafés en terrassen. Valkenburg staat bekend om de Limburgse Mergelgrotten, de stadswallen, Middeleeuwse Berkelpoort, de Geulkades en het station van de stad, afkomstig uit 1853.

De omgeving is bijzonder geschikt voor prachtige fiets en wandeltochten door een combinatie van natuur en heuvels. Het gebied staat bekend als wieler- en wandelstad.

Voor een uitje met de kinderen is pretpark De Valkenier of het Sprookjesbos een echte aanrader.

Ook het nabij gelegen Maastricht is zeker de moeite waard. Maastricht heeft een mooie binnenstad met historische pleinen, musea en kerken. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele mooie design winkels en kleine boetiekjes.

Bereikbaarheid
Thermae 2OOO ligt op de top van de Cauberg aan de zuidzijde van Valkenburg in Zuid-Limburg. U vindt ons precies midden in de stedenhoek Maastricht, Aken en Luik. Zowel met eigen vervoer als per openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar.

Parkeren als hotelgast kan op de hotelparkeerplaats voor € 12,50 per nacht.