Reserveer nu

Faciliteiten

Word of Wellness
Met een oppervlakte van zo’n 60.000m2 is Thermae 2000 één van de grootste wellness centers van Nederland. Tevens is Thermae 2000 één van de weinige plekken in Nederland waar u de verfrissende, verzorgende werking van oergezond thermaal water kunt ervaren. U kunt als bezoeker genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden, whirlpools, schoonheidsbehandelingen en kuurprogramma’s.

Nieuw in 2015! Elk 1e volle weekend badkledingweekend. Elke dinsdag badkledingdag. Elke donderdag ongeklede dag.

Thermale bronnen
Thermae 2OOO beschikt over eeuwenoude thermale bronnen. Het water is heerlijk warm, 33 graden Celsius: alsof u zomaar ineens de tropen binnenstapt. In de binnen- en buitenbaden zwemt én relaxt u in water dat afkomstig is uit 400 meter diepe bronnen die meer dan 40.000 jaar stilletjes verscholen hebben gelegen in de kalkrijke Limburgse bodem. De bronnen zijn in de loop der eeuwen door en door schoon gefilterd en bovendien rijk geworden aan mineralen. Heerlijk voor uw spieren en gewrichten en verfrissend voor lichaam en geest.

Sauna’s
Ieder bezoek aan een sauna of stoombad is in feite een vorm van ‘training’. Door het ritueel in alle rust te doorlopen, geeft het je lichaam een ware gezondheidskick. Je bloedsomloop krijgt een oppepper, je weerstand wordt verhoogd en je voelt je weer helemaal schoon, fit en ontspannen. In een aantal buitensauna’s kunt u het saunaritueel zelfs nóg intenser beleven. Dit dankzij onze speciale opgietingen waarbij water en etherische oliën op de hete stenen worden gegoten. Omdat het verdampte water op de koelere huid condenseert, is het effect nog intenser. Opgietingen vinden dagelijks – helemaal gratis - plaats in een van de buitensauna’s. Je bent er van harte welkom!

Skin & Body Care
Een bezoek aan Thermae 2OOO is eigenlijk pas écht compleet als je ‘de baden’ combineert met een Skin & Body behandeling. Ons aanbod is breed, vernieuwend en van zeer hoogwaardige kwaliteit. U heeft de keuze uit diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen, thermaria-softpack behandelingen en diverse massages.

Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u om de behandelingen ruim van tevoren te reserveren via +31 (0) 43 6092001.

De kwaliteit van onze Skin & Body behandelingen wordt nog eens extra onderstreept door het kwaliteitskeurmerk van de HUIDspecialist® dat we mogen voeren. Een zeer exclusief label. Zo weet je zeker dat we op het gebied van vakbekwaamheid, service, hygiëne en milieu uitsluitend het beste van het beste leveren

Restaurants
Verwen uzelf met de lekkerste gerechten, bereid in eigen keuken. In onze World of Wellness treft u een divers aanbod aan culinaire gelegenheden!

Restaurant Senses
Bij het open haardvuur kunt u ontspannen genieten van een verse fruitcocktail of een van de dagverse specialiteiten van onze chef-kok. Brasserie The Lounge is alleen toegankelijk voor gasten in badjas.

Openingstijden:

Restaurant van 11:00 uur - 23:00 uur Keuken open van 13:00 uur - 22:00 uur

Restaurant van 11:00 uur - 23:00 uur
Keuken open van 13:00 uur - 22:00 uurRestaurant van 11:00 uur - 23:00 uur Keuken open van 13:00 uur - 22:00 uur

Bread & Bites Buffet
Een gezellig mooi gelegen restaurant: u kijkt direct over de thermale baden. Geniet van een lekker stukje Limburgse vlaai, een knapperige salade als lunch of sluit de dag af met een volledig diner.

Openingstijden:

Restaurant van 9:00 uur - 19:00 uur Keuken open van 12:00 uur - 18:00 uur

Restaurant Pure
Restaurant Pure is letterlijk ‘haute-cuisine’,u kijkt hier prachtig uit over de Limburgse heuvels en ook het eten is van hoog niveau. De kaart verandert met de seizoenen mee en biedt tevens enkele heerlijke verse streekgerechten.

Restaurant van 18:00 uur -23:00 uur Keuken open van 18:00 uur - 22:00 uur

Tapas & Cocktailbar
Bar Delight is een gezellige trendy bar voor zowel bad- als hotelgasten, met een terras dat een spectaculair uitzicht biedt over het Geuldal. Hier kunt u genieten van heerlijke smoothies, cocktails en Ben & Jerry ijscoupes.

Dagelijks geopend van 13:00 uur - 20:00 uur

Overzicht faciliteiten

 • 46 Classic Rooms
 • 14 Superior Rooms (waarvan 6 classic suites, 5 lifestyle kamers en 3 lifestyle suites)
 • Tapas & Cocktailbar
 • Restaurant Senses
 • Bread & Bites Buffet
 • Restaurant ‘Pure’
 • Vergaderzalen
 • Thermale baden
 • Sauna’s en stoombaden
 • Skin & Body Care
 • Relax bioscoop
 • Rustruimte
 • Zonnebanken
 • Ligweide
 • Fysiotherapie
 • lifestyle