Reserveer nu
 • Valkenburg

  Valkenburg ligt in een werkelijk schitterende en unieke omgeving. Het gebied staat bekend als een wieler- en wandelstad door de combinatie van natuur, heuvels en een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes.

  Valkenburg is een gezellige stad met vele winkeltjes, cafés en terrassen. Bekende bezienswaardigheden zijn onder meer de Limburgse Mergelgrotten, de stadwallen, de Romeinse catacomben, een vuursteenmijn en natuurlijk het op de Cauberg gelegen Thermae 2OOO. Ook een bezoek aan het station van de stad is een echte aanrader. Dit prachtige gebouw is afkomstig uit 1853.

  Pretpark De Valkenier of het Sprookjesbos zijn leuke attracties om met het gezin te bezoeken. Of leef u uit tijdens een ritje op de kabel- en rodelbaan.

  Ook het nabij gelegen Maastricht is zeker de moeite waard. Maastricht heeft een mooie binnenstad met historische pleinen, musea en kerken. Liefhebbers van winkelen kunnen hier hun hart ophalen in de vele design winkels en kleine boetiekjes.

  • Thermae 2OOO

   Thermae 2OOO

   Midden in het dromerige Zuid-Limburgse heuvelland vindt u Thermae 2OOO. Een van de weinige plekken in Nederland waar u volop kunt genieten van de verfrissende, verzorgende kracht van oergezond, thermaal water.