Reserveer nu

Omgeving

Routebeschrijving

Apollo Hotel Utrecht ligt op loopafstand van het Centraal Station Utrecht. Met de auto is het hotel ook goed bereikbaar. Parkeren kan in parkeergarage Paardenveld of parkeergarage P5 Hoogh Catherijne / Vredenburg.

Per auto

Vanuit het gehele land volg je de borden Utrecht. Zodra je in de buurt van Utrecht komt volg je de borden "Jaarbeurs". Je wordt nu naar de Jaarbeurs geleid richting het centrum van de stad. Vanaf de "Jaarbeurs" volg je de borden "Centrum" en "Parkeerroute Centrum". Deze route loopt langs de vele garages onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Parkeergarage Paardenveld is eenvoudig aan te rijden en staat overal in de stad duidelijk aangegeven en ligt direct naast het politiebureau. Voor deze parkeergarage voer je het adres; Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht in op de navigatie. Parkeergarage P5 Vredenburg / Hoogh Catherijne bevindt zich direct onder het winkelcentrum Hoogh Catherijne. We adviseren het adres van de parkeergarage; Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht in te voeren. Je kunt de garage in rijden en neemt bij de slagboom een inrijdkaart. Wanneer je weer vertrekt kun je bij de hotelreceptie voor € 27,50 een betaalkaart kopen, deze is geldig voor 24 uur parkeren. Voor parkeergarage Paardenveld hoef je niets bij te betalen voor de extra uren (langer dan 24 uur en korter dan 34 uur). Voor parkeergarage P5 geldt dat je bij langer dan 24 uur, maar korter van 34 uur parkeren, kunt bijbetalen in de betaalautomaat van de parkeergarage.

Per trein
Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station Utrecht. Volg de borden Uitgang Centrum en je kunt kiezen; een gezellige wandeling via winkelcentrum Hoogh Catherijne of een frisse wandeling in de buitenlucht langs de Catherijnesingel en over het Vredenburg. Het hotel ligt direct naast de WE en tegenover De Bijenkorf.

Bekijk de routebeschrijving.