Reserveer nu

Apollo Hotel Utrecht City Centre

Apollo Hotel Utrecht City Centre is gelegen in het hart van het historische Utrechtse stadscentrum, slechts 300 meter van Utrecht Centraal Station, direct voor de Oude Grachten en slechts op 90 meter loopafstand van TivoliVredenburg. Hiermee is het hotel de ideale uitvalsbasis om het verrassende Utrecht te beleven.

Utrecht is bekend van de beroemde Domtoren, de pittoreske oude grachten, prachtige gebouwen, een bruisend winkelhart, bijzondere uitgaansmogelijkheden en een unieke historie. Allemaal goed te combineren met een aangenaam verblijf in het meest centraal gelegen hotel van de stad.

Het Apollo Hotel Utrecht City Centre beschikt over 90 moderne kamers, een internetlounge en een 24-uursreceptie.

Elke kamer heeft gratis WIFI, een eigen badkamer, een zithoek en koffie/theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met lichte kleuren en moderne verlichting. Sommige kamers hebben een panoramisch uitzicht op het omliggende stadslandschap.

Elke ochtend biedt het Apollo Hotel City Centre een uitgebreid ontbijtbuffet. Ontbijt op de kamer is ook beschikbaar. U kunt uw e-mail bekijken in de Internet & Coffee Lounge onder het genot van een gratis kopje kopje of thee.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotel Utrecht City Centre graag op in! Niet alleen op het gebied van schonere energie, maar ook wat betreft de kwaliteit en service die wij bieden aan onze gasten en leveranciers.

Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting en is duurzaamheid een belangrijke voorwaarde voor onze leveranciers binnen het hotel. En vol trots kunnen wij u mededelen dat wij het Green Key Brons certificaat in ontvangst hebben mogen nemen! 

Namens de directie en medewerkers hoop ik u spoedig als gast te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groeten, 

Marieke van Hoek
General Manager

Meer informatie over Apollo Hotel Utrecht City Centre.

Apollo Hotel Utrecht City Centre

Contactgegevens


Apollo Hotel Utrecht City Centre
Vredenburg 14
3511 BA Utrecht
T: +31 30 2331232
F: +31 30 2328451
E: info.utrecht@apollohotelsresorts.com