Reserveer nu

Omgeving

Ligging
Apollo Hotel Papendrecht is het enige hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk, genoteerd op de Unesco Wereld Erfgoed Lijst. Door de ligging nabij de snelwegen A15 /A16 zijn bijvoorbeeld Metropool Rotterdam en de pittoreske stad Dordrecht makkelijk te bereiken. Nog leuker is zelfs de mogelijkheid om deze steden per watertaxi te bezoeken. Vanuit Papendrecht kunt u gemakkelijk cultuur snuiven in Dordrecht, de oudste stad van Holland, rustig fietsen door de Alblasserwaard of kanovaren in de Hollandse Biesbosch. Dit alles is binnen maximaal 10 minuten bereikbaar vanaf het hotel. De unieke locatie van het hotel, maakt Apollo Hotel Papendrecht een prachtige uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen en variërend verblijf.

Tips
In de omgeving kunt u heerlijk een balletje slaan op de luxe golfbaan, gelegen net buiten Papendrecht. U komt helemaal tot rust wanneer u over de 18 holes driving range uw ronde doet. Even actief zijn de diverse mogelijkheden die u heeft op het water. Zo kunt u op diverse locaties een boot of kano huren, bijvoorbeeld in Nationaal Park de Hollandse Biesbosch.

Breng op de fiets een bezoek aan de wereldberoemde molens van Kinderdijk, opgenomen op de Werelderfgoed lijst van UNESCO, welke op slechts 10 minuten van het hotel zijn verwijderd. Of neem de waterbus vanuit Papendrecht en bezoek Dordrecht. Geniet van de prachtige binnenhavens, bruggen en ruim 1.000 monumenten die de oudste stad van Holland rijk is.

Ook Rotterdam is niet ver van Apollo Hotel Papendrecht en hier is meer dan genoeg te beleven voor jong en oud! Slechts een kleine greep uit het aanbod; beklim de 185 meter hoge Euromast met spectaculair uitzicht over de stad, bekijk de highlights van Rotterdam in een “amfibiebus”, bezoek wilde dieren in Diergaarde Blijdorp of beleef vroeger tijden op het grootste Nederlandse stoomschip ooit gebouwd “De SS Rotterdam”. Ook deze wereldstad is vanuit Papendrecht goed met de waterbus bereikbaar.

Wij zijn trots op de prachtige omgeving. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van locale, culturele, historische en actuele tips.

Bereikbaarheid
Apollo Hotel Papendrecht is uitstekend bereikbaar met de uitvalswegen A15, A16 en N3 op slechts 5 minuten afstand. Het hotel is direct gelegen onder de rook van Rotterdam en Dordrecht, waardoor beide zakelijke en industriële steden in minder dan 20 minuten te bereiken zijn. Het hotel beschikt over parkeerplaatsen en een parkeergarage. Tevens bieden wij op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 uur en 10.00 uur onze shuttle service naar locaties in de regio aan.

Navigatie adres:

Het hotel is in 2012 volledig vernieuwd en verbouwd waardoor het hotel een ander adres heeft gekregen. Wanneer het hotel adres niet wordt weergegeven in uw navigatiesysteem, raden wij u aan het adres Brugemeester Keijzerweg 5 in te voeren. Dit adres leidt u naar de scholengemeenschap "De Lage Waard". Het Apollo Hotel is direct naast deze locatie gelegen. Wanneer u vanuit Noordwestelijke richting aan komt rijden hoeft u enkel de tweede afslag te nemen op de rotonde. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan uw rechterhand. Wanneer u vanuit Zuidoostelijke richting aan komt rijden neemt u de derde afslag op de rotonde. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan uw rechterhand.