Reserveer nu

Bruiloften

Bruiloften

Bruiloften
De omgeving Papendrecht biedt diverse gelegenheden om met uw geliefde in het huwelijksbootje te stappen. Vervolgens geniet u bij Apollo Hotel Papendrecht van uw feest en huwelijksnacht, uiteraard voorzien van een romantisch tintje. Om het nog gemakkelijker te maken en de dag soepel te laten verlopen kunt u tevens in het hotel trouwen. De Gemeente Papendrecht heeft het hotel als officiele trouwlocatie benoemd.

Buiten uw feestgelegenheid maken we voor u graag een speciaal samengesteld menu. Onze chef is gespecialiseerd in de meest uiteenlopende gerechten, waardoor u gegarandeerd bent van een heerlijk menu voor u en uw gasten. Graag bekijken we samen met u waar uw culinaire voorkeur ligt, zodat wij hier feilloos op in kunnen spelen.

Na uw bruiloft kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen in de speciaal voor u ingerichte bruidssuite, compleet met jacuzzi.

Tijdens de mooiste dag van uw leven vinden wij niets zo belangrijk als de ervaring van een heerlijke dag samen met uw geliefde. Daarom zullen we er alles aan doen om alle organisatie op ons te nemen, zodat u tijdens deze prachtige dag echt kunt genieten van de aanwezigheid van uw familie, vrienden en elkaar.

De landelijke ligging van Papendrecht leent zicht uitstekend voor het maken van de mooiste trouwfoto’s. Slechts een greep uit romantische locaties in de omgeving zijn de Molens van Kinderdijk en Nationaal Park De Hollandse Biesbosch.

Via 078 6152099 of reservations.papendrecht@apollohotelsresorts.com maken wij graag een offerte op maat voor u!