Reserveer nu

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Wanneer u op zoek bent naar een totaalinvulling voor uw bedrijfsfeest, bent u aan het goede adres bij Apollo Hotel Papendrecht. Wij geven graag een originele invulling voor zowel het formeel als het informeel samenkomen tussen u en uw medewerkers.

De ligging van het hotel biedt een ruim scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijke invulling van uw bedrijfsfeest.  Zeker wanneer u uw bezoek aan het hotel wenst te combineren met een activiteit. Wij adviseren u uiteraard graag over de verdere mogelijkheden die de omgeving biedt aan u en uw gezelschap.

Wanneer u uw bedrijfsfeest wenst te combineren met een zakelijke presentatie of training, dan maken wij dit graag mogelijk voor u. Geniet van de gemakken van één van onze zalen, helemaal toegespitst op uw persoonlijke wensen. Zo zijn onze 12 zalen multifunctioneel en hebben ze een variabele grootte door de flexibele en geluidsdichte wanden. Op verzoek kunnen wij ook de technische ondersteuning van het evenement verzorgen.

Na een drukke en compleet verzorgde dag , kunt u lekker eten in ons Restaurant 'Chef's! Food & Drinks'. Onze chef bespreekt graag uw specifieke (dieet)wensen. Ook overnachten is uiteraard mogelijk. Apollo Hotel Papendrecht beschikt over 87 comfortabele kamers en suites die voorzien zijn van alle faciliteiten die u van een 4-sterren hotel mag verwachten.

Wij kijken graag samen met u naar de diverse opties om uw bedrijfsfeest een groot succes te maken. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via +31 (0)78 615 2099 of info.papendrecht@apollohotelsresorts.com