Reserveer nu

Evenementen

In Apollo Hotel Papendrecht vindt u alles onder 1 dak om een feestje te vieren. Een brunch, een intiem diner of een knalfeest voor 300 personen, met de 12 sfeervolle zalen biedt het hotel voor iedere groep een passende ruimte. Uiteraard kunt u ook overnachten in een van onze 87 luxe hotel kamers voorzien van alle comfort. In het restaurant 'Chef's! Food & Drinks' kunt u zich laten verrassen door een heerlijke lunch of diner. Laat u verleiden door de prachtige gerechten van onze menukaart en het keukenteam.

Persoonlijke aanpak
Omdat uw feest, groots of intiem, formeel of gemoedelijk, het allerbelangrijkst is, zijn wij ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak dé sleutel is tot het welslagen van uw evenement.

Heeft u vragen, neem dan beslist contact met ons op per telefoon: 078 615 20 99 of per email: info.papendrecht@apollohotelsresorts.com. Wij denken graag met u mee, uw doel is onze uitdaging!


 • Bruiloften

  Bruiloften

  De omgeving Papendrecht biedt diverse gelegenheden om met uw geliefde in het huwelijksbootje te stappen.

  Meer info
 • Bedrijfsfeesten

  Bedrijfsfeesten

  Wanneer u op zoek bent naar een totaalinvulling voor uw bedrijfsfeest, bent u aan het goede adres bij Apollo Hotel Papendrecht.

  Meer info
 • Evenementen in de Omgeving

  Evenementen in de Omgeving

  In de omgeving van Apollo hotel Papendrecht vinden jaarlijks verschillende evenementen plaats. Op deze pagina geven wij een overzicht van de evenementen welke plaatsvinden hier in de regio.

  Meer info