Reserveer nu

Apollo Hotel Papendrecht

Apollo Hotel Papendrecht is het enige hotel gelegen in de groene, landelijke omgeving van de Alblasserwaard, bekend om de wereldberoemde molens van Kinderdijk, genoteerd op de Unesco Wereld Erfgoed Lijst. Door de ligging nabij de snelwegen A15 /A16 zijn bijvoorbeeld Rotterdam en Dordrecht makkelijk te bereiken. Nog leuker is zelfs de mogelijkheid om deze steden per watertaxi te bezoeken. Vanuit Papendrecht kunt u gemakkelijk cultuur snuiven in Dordrecht, de oudste stad van Holland, rustig fietsen door de Alblasserwaard of kanovaren in de Hollandse Biesbosch. Dit alles is binnen maximaal 10 kilometer vanaf het hotel.De unieke locatie van het hotel, maakt Apollo Hotel Papendrecht een prachtige uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen en variërend verblijf.

Het hotel beschikt over 87 luxe kamers, suites en vergadersuites en 6 appartementen. De 12 state-of-the-art vergaderzalen zijn allen voorzien van audiovisuele apparatuur, wireless internet (in het gehele hotel) en hebben een moderne maar toch warme uitstraling waar u zonder zorgen uw dag bijeenkomst en meerdaagse meeting kunt organiseren. Apollo Hotel Papendrecht biedt tevens een trendy restaurant & bar, dakterras en privé parkeergelegenheid. Wij streven ernaar uw verblijf zo compleet mogelijk te maken. In het gehele hotel is roken niet toegestaan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij graag op in! Niet alleen op het gebied van schonere energie, maar ook wat betreft de kwaliteit en service die wij bieden aan onze gasten en leveranciers. Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting binnen het hotel. Wij beschikken momenteel over een Zilveren Green Key.

Namens het hele team hoop ik u spoedig als gast te mogen verwelkomen!
Bekijk de routebeschrijving naar het hotel.

Met gastvrije groet,

Natasja Visser
General Manager

Apollo Hotel Papendrecht

Contactgegevens


Apollo Hotel Papendrecht
Burgemeester Keijzerweg 100
3353 CV Papendrecht
T: +31 78 615 20 99
F: +31 78 615 85 97
E: info.papendrecht@apollohotelsresorts.com