Reserveer nu

Faciliteiten

Restaurant EXQI’s Bar & Terrace
Op de 1e verdieping van ons hotel serveren wij het het gehele jaar onbeperkt tapas voor slechts € 17,95 p.p. (exclusief desserts). Tapas zijn zeer smakelijke hapjes van vis, vlees of groenten. Het schoteltje (de TAPAS) werd vroeger als een deksel op het glas gezet, zodat vliegen en stof geen kans kregen om in het drankje terecht te komen. Wij laten u graag kennismaken met onze tapas en helpen u graag bij het maken van een keuze.

EXQI’s Bar & Terrace is de ideale locatie om te genieten van een heerlijke High Tea. Voor slechts € 19,50 p.p. krijgt u de beste lekkernijen. De High Tea bestaat uit onbeperkt koffie en thee, diverse sandwiches, allerlei zoetigheden, warme scones en een hartige snack. U kunt tevens uw High Tea uitbreiden met een heerlijk glas prosecco bij ontvangst. U betaalt € 21,50 p.p. Bij mooi weer serveren wij de High Tea graag op ons dakterras op de eerste verdieping. Wij vragen u vriendelijk bij voorhand een reservering te plaatsen.

In EXQI’s Bar & Terrace  worden belangrijke (live) sportevenementen, zoals de Olympische Spelen & voetbalwedstrijden, op een groot scherm vertoond. Wij serveren u graag een drankje van onze uitgebreide wijn, champagne & cocktail kaart. EXQI’s Bar & Terrace is dagelijks geopend tot 24:00 uur.

Vergaderen
Apollo Hotel Lelystad City Centre beschikt over verschillende zalen waar zakelijke of particuliere bijeenkomsten tot 250 personen kunnen worden georganiseerd. De airconditioned vergaderzalen zijn rustig gelegen op de 1e verdieping, functioneel ingericht en hebben een warme en professionele uitstraling. De zalen beschikken over FREE WIFI en zijn geschikt voor 1-250 personen. Alle audiovisuele middelen zijn vanzelfsprekend op aanvraag beschikbaar. Wij adviseren u graag.

Onze Create Your Own Meeting stijl staat bij ons centraal. Laat u verassen door onze breaks. Wat dacht u van een break in de kleuren van uw bedrijf (rood, geel en groen), chocoladefontein of onze huisgemaakte broodpudding.

Parkeergelegenheid
Apollo Hotel Lelystad beschikt niet over een eigen parkeergarage, maar u kunt uw auto voor slechts € 4,50 per 24 uur parkeren op het Agoradek welke aan de overzijde van het hotel gesitueerd is.

WIFI
In het gehele hotel kunnen gasten onbeperkt en gratis gebruik maken van de draadloze internetverbinding. Via de WIFI aansluiting van uw laptop, tablet of smartphone maakt u eenvoudig verbinding met het WIFI netwerk. Bij check-in ontvangt u een toegangscode.