Reserveer nu

Bruiloften

Bruiloften

Heeft u plannen om te trouwen? Apollo Hotel Lelystad City Centre biedt een scala aan mogelijkheden uw huwelijksdag nét dat beetje extra geeft.

Apollo Hotel Lelystad City Centre beschikt over verschillende zalen met een capaciteit tot 250 personen. Graag toveren we deze ruimtes naar wens om in een locatie die uw bruilift extra bijzonder maakt. 

De chef kok van EXQI’s Bar & Terrace creëren met liefde een heerlijk feestmaal voor u en uw gezelschap. Naar wens is het mogelijk om uw huwelijksnacht doorbrengen in één van onze prachtige suites waarna u in de morgen kunt genieten van een uitgebreid ontbijt op bed. Op verzoek voorzien wij de kamer van een persoonlijke touch, waardoor uw overnachting nog specialer wordt.

Omdat uw bruiloft het allerbelangrijkst is, zijn wij ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak dé sleutel is tot het welslagen van deze bijzondere dag. Op basis van uw wensen en onze mogelijkheden bieden we een voorstel op maat, naadloos passend in elk budget.

Wilt u vrijblijvende informatie of een gedetailleerde offerte ontvangen? Wij zijn te bereiken via : +31(0)320 24 24 44 of per e-mail: info.lelystad@apollohotelsresorts.com.