Reserveer nu

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Apollo Hotel Lelystad City Centre beschikt over verschillende zalen waar zakelijke of particuliere bijeenkomsten tot 250 personen kunnen worden georganiseerd. Zoekt u een locatie voor een themafeest, personeelsborrel of receptie?

Apollo Hotel Lelystad City Centre biedt een scala aan mogelijkheden die elk evenement nét dat beetje extra geeft. Wat dacht u van High Tea’s, brunches, seizoensgebonden diners, buffetten of een BBQ in de zomer of in de winter. Wij bespreken graag de wensen, ideeën en mogelijkheden met u.

Om de dag goed af te sluiten kunt u uw bedrijfsfeest combineren met een overnachting in een van onze comfortabele kamers. 

Het 4-sterrenhotel is door de centrale locatie goed te bereiken vanuit Amsterdam, Almere, Utrecht en Schiphol Airport. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Tegenover het hotel is een openbare parkeergarage gelegen waar u voor € 3.50 een dagkaart kunt kopen.

Wilt u vrijblijvende informatie of een gedetailleerde offerte ontvangen? Wij zijn te bereiken via : +31(0)320 24 24 44 of per e-mail: info.lelystad@apollohotelsresorts.com.