Reserveer nu

Evenementen

Dutch Match Cup 
Van 1 tot en met 5 juni 2016 komen de beste zeilers van de wereld naar de Bataviahaven in Lelystad om te strijden voor de wereldbeker matchracen. De Dutch Match Cup is één van de zeven etappes, naast Duitsland, Zweden, Polen, Amerika, Bermuda en Maleisië. Apollo Hotels & Resorts is ‘official hospitality partner’ van de Nederlandse editie van dit wereldwijde zeilevenement.

Barchetta
De Barchetta is het jaarlijks terugkerende evenement voor de opening van het Cabrio seizoen, welke dit jaar op zondag 20 maart plaats vindt. Iedereen met een open tweezitter kan lekker toeren. De Barchetta Club Nederland zorgt voor een mooie route én vermaak. Heb je een spider, roadster, speedster of andere open tweezitter? Dan nodigt de Barchetta Club Nederland je uit om het cabrioseizoen te openen met een mooie rit in de omgeving van het IJsselmeer. De start en de finish zijn bij het Apollo Hotel Lelystad.

De Nationale Oldtimerdag
De nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni. Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteranen en classic cars de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeit tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. De presentaties van bijzondere en exclusieve automobielen, muzikale omlijsting, automobilia markt en aantrekkelijke vormen van straattheater maken het programma compleet en de moeite waard.

Lelystart
Tijdens LelySTART, dé start van het culturele seizoen, kunnen mensen volop genieten van straattheater, literatuur, workshops, amateurkunst, een kunst- en boekenmarkt en een 3D streetpainting event.Het driedaagse festival, waarin nieuw talent letterlijk en figuurlijk een podium krijgt, wordt georganiseerd door Agora Theater, Kubus, Poppodium Underground, FlevoMeer Bibliotheek en City Marketing Lelystad. De meeste optredens en activiteiten vinden plaats op het festivalterrein rondom Theater Agora, Kubus en de FlevoMeer Bibliotheek

 • Bruiloften

  Bruiloften

  Apollo Hotel Lelystad City Centre beschikt over verschillende zalen met een capaciteit tot 250 personen. Graag toveren we deze ruimtes naar wens om in een locatie die uw bruilift extra bijzonder maakt.

  Meer info
 • Bedrijfsfeesten

  Bedrijfsfeesten

  Apollo Hotel Lelystad City Centre beschikt over verschillende zalen waar zakelijke of particuliere bijeenkomsten tot 250 personen kunnen worden georganiseerd. Het hotel heeft de ideale faciliteiten voor themafeesten, personeelsborrels en recepties.

  Meer info