Reserveer nu

Apollo Hotel Lelystad City Centre

Apollo Hotel Lelystad City Centre is gelegen in het stadscentrum van Lelystad. Het 4-sterrenhotel is door de centrale locatie goed te bereiken vanuit Amsterdam, Almere en Utrecht. Lelystad ligt in het hart van het voormalig Zuiderzee-gebied, met de langste kustlijn  van Nederland, te midden van tal van historische stadjes rondom het uitgestrekte IJsselmeer. Vanuit hier bezoekt u gemakkelijk pretpark Walibi, het Dolfinarium, het Aviodrome en Batavia Stad Fashion Outlet.

Liefhebbers van boten kunnen hun hart ophalen in de Bataviawerf en recreëren aan de Oostvaardersplassen.Lelystad kent ook tal van musea, waaronder het Nieuwland Erfgoed Museum en Nationaal Ruimtevaart Museum. Daarnaast is het mogelijk om de replica van het VOC-schip “de Batavia” met eigen ogen te zien.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotel Lelystad City Centre graag op in. Vol trots kunnen wij u mededelen dat het hotel inmiddels een bronzen green key certificaat heeft ontvangen!

Namens de directie en medewerkers hoop ik u spoedig als gast te mogen verwelkomen! 

Met gastvrije groeten,

Priscilla Seoram - Jackson
General Manager

 

 

Apollo Hotel Lelystad City Centre

Contactgegevens


Apollo Hotel Lelystad City Centre
Agoraweg 11
8224 BZ Lelystad
T: +31 320 242444
F: +31 320 227569
E: info.lelystad@apollohotelsresorts.com

Route