Reserveer nu
 • Lelystad

  Lelystad ligt in het hart van het voormalig Zuiderzee-gebied en is nauw verbonden met het water. Er zijn vele watersportmogelijkheden en liefhebbers van boten kunnen recreëren aan de Oostvaardersplassen of hun hart ophalen in de Bataviawerf.

  Lelystad kent een aantal musea, waaronder Nationaal Ruimtevaart Museum en het Aviodrome Luchtvaart Museum. Daarnaast is het mogelijk om de replica van het VOC-schip “de Batavia” met eigen ogen te zien.  

  Andere interessante bezienswaardigheden zijn het Aviodrome en het Agoratheater. Shopliefhebbers brengen graag een bezoek aan Bataviastad. Het enorme complex is niet alleen een prachtig bouwwerk maar biedt ook tal van leuke winkels.

  Één van de meest populaire attractieparken bevindt zich op slechts 30 minuten van Lelystad. Trek er met de familie op uit naar Walibi Holland met vele spectaculaire attracties. Ook het Dolfinarium in Harderwijk is vanuit Lelystad goed bereikbaar. 

  • Apollo Hotel Lelystad City Centre

   Apollo Hotel Lelystad City Centre

   Het 4-sterrenhotel is door de centrale locatie goed te bereiken vanuit Amsterdam, Almere en Utrecht. Lelystad ligt in het hart van het voormalig Zuiderzee-gebied, te midden van tal van historische stadjes rondom het IJsselmeer.