Reserveer nu

Omgeving

Ligging
Apollo Hotel De Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels die Nederland telt en buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet. Hulshorst heeft een duidelijke band met de natuur. Het natuurgebied De Bloemkampen en Het Hulshorster Zand zijn daarvan voorbeelden. Hulshorst kent verschillende monumenten. Naast boerderijen moeten het landgoed Hulshorst, het landgoed Groeneveld en huize Klein Groeneveld worden genoemd. En niet te vergeten het station dat door het gedicht Hulshorst van de bekende dichter Gerrit Achterberg bekendheid kreeg.

Bereikbaarheid
De centrale ligging in de nabijheid van de A28 maakt het hotel uitstekend bereikbaar. Het hotel beschikt over ruim 150 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voor onze gasten die ons bezoeken met het openbaar vervoer bieden wij een gratis shuttle service aan van en naar station Nunspeet. Deze service bieden wij van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur. Wel vragen wij u een dag vooraf te reserveren en uw aankomst-/vertrektijd door te geven. Voor het reserveren van de shuttle-bus kunt u contact opnemen met: +31 (0) 341  451541.

Tips
De omgeving rondom Apollo Hotel De Beyaerd biedt vele mogelijkheden voor ontspanning. Heerlijk wandelen en fietsen in de schitterende omgeving of leuke dagtochtjes maken naar diverse attracties in de nabije omgeving. Bij de receptie zijn gratis fiets- en wandelroutes te krijgen. Hier volgt een overzicht van wat u zoal kunt ondernemen vanuit De Beyaerd!

Wellnessresort De Zwaluwhoeve
De Zwaluwhoeve ligt in Hierden midden in de mooie Veluwse natuur. Ontspanning, luxe en gezelligheid, het is de Zwaluwhoeve op het lijf geschreven en komt tot uiting in een grandioos wellnessaanbod. Ontdek de vele binnin- en buitensauna's, de ligweide en de relaxruimtes. In het gehele resort zijn ruime whirlpools, wisselbaden en kruidenbaden te vinden. In het beautycentrum kunt u terecht voor losse behandelingen, uiteenlopende massages en complete beautyarrangementen in diverse prijsklassen en dagdelen. En wat te denken van een Hamam-behandeling, Salounge of Dr. Fish: Dé trend in wellness. Bekijk de website van De Zwaluwhoeve voor meer informatie en openingstijden.

Sauna, Beauty en Wellnessresort De Veluwse Bron: 
De Veluwse Bron ligt tussen Apeldoorn en Zwolle midden in de mooie omgeving van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 vierkante meter aan de mooiste wellnessfaciliteiten. In het hoofdgebouw zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hamam, een uitgebreide rasul, een ware gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een wildobservatiesauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse zoutmijnsauna of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad en diverse whirpools. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt. Bekijk de website van De Veluwse Bron voor meer informatie en openingstijden.

Flevonice
Beweeg de dag van je leven bij Flevonice! Op je ijzers toeren in de buitenlucht, Koek&Zopie langs de kant. Je eerste schaatsstapjes aan papa's hand... Is dat nou niet echt Winters Nederland? Bij Flevonice in Biddinghuizen schaats je 's winters heerlijk buiten, ook als het niet vriest. De 3-kilometer ijsbaan door de natuur is uniek in de wereld en de 400-meter ijsbaan de ideale plek voor je eerste schaatsstappen. Voor kinderen is er een grote krabbelbaan, met leuke fun-attributen en duwrekjes leef je je als kind uit op de schaats. Als ijsbaan faciliteert Flevonice de doorgewinterde schaatser, maar is het ook een Cool dagje uit voor het hele gezin. Bekijk de website van Flevonice voor meer informatie en openingstijden.

Het Dolfinarium
Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen, een dag die je nooit meer vergeet. Het Dolfimarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders in Nederland zie je zoveel bijzondere zeezoogdieren bij elkaar. Je ontmoet bruinvissen, dolfijnen, walrussen, zeehonden, zeeleeuwen, roggen en haaien. Bekijk de website van Dolfinarium voor meer informatie en openingstijden.

Koningin Julianatoren
Een leuk dagje uit beleef je bij de Julianatoren. In de meer dan 60 attracties raak je niet uitgespeeld. Van achtbanen tot raceauto's. Swing ook mee tijdens de diverse shows en evenementen. Bezoek Julia's dansshow en leer dansen als een echte cowboy of cowgirl. Voor een dagje fun met het hele gezing ga je naar de Julianatoren! Bekijk de website van Koningin Julianatoren voor meer informatie en openingstijden.

Walibi Holland
Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar je terecht kan voor echte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Eén ding is zeker: in attractiepark Walibi Holland ga je compleet uit je dak! Bekijk de website van Walibi Holland voor meer informatie en openingstijden.

Paleis het Loo
In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis 't Loo. Sinds 1984 is dit voormalige Koninklijk Paleis na een grondige restauratie opengesteld voor publiek. De ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes, terwijl de tuinen met fonteinen en bloemperken de sfeer van de 17de eeuw ademen. Het Paleispark is een wandelpark en het hele jaar geopend van 09:00 uur tot een half uur na zonsondergang (uiterlijk 18:00 uur). Door zijn ligging in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland is een bezoek aan Paleis het Loo in ieder jaargetijde uniek. Bekijk de website van Paleis het Loo voor meer informatie en openingstijden.

Veluwe Transferium
Naast het station van Nunspeet bevind zich het Veluwe Transferium, hiervandaan heb je een mooie uitvalbasis om de Veluwe te ontdekken. Vanaf de uitkijktoren van 30 meter hoog heb je een mooi uitzicht en voor de kinderen ligt er een mooie speeltuin naast. Het bezoekerscentrum vertelt het verhaal van de Veluwe en je kunt er vanalles zien en lezen over de vogels uit het nabijgelegen Randmerengebied. Voor de kinderen is er een leuke kabouterroute (ca. 700 meter) en een speciale kabouterhut waar ze de geheime wereld van de boskabouters kunnen ontdekken. Vanaf het Veluwe Transferium lopen diverse bewegwijzerde routes van Staatsbosbeheer en er lopen rond het dorp diverse ommetjes die het cultuurlandschap van zijn mooiste kant zien. Ommetjes worden door bewoners ontwikkeld in nauwe samenwerking met Landschapsbeheer Gelderland. Bekijk de website van Veluwe Transferium voor meer informatie en openingstijden.

Veluwe Randmeren
Het informatiecentrum Veluwe Randmeren is gehuisvest in restaurant de Bremerbergse Hoek, op een unieke plek aan het Veluwemeer. In korte tijd kom je er veel te weten over recreatie en natuur in het Veluwe Randmerengebied. Het informatiecentrum biedt voor elk wat wils. Bekijk de website van Veluwe Randmeren voor meer informatie en openingstijden.

Veluvia
Veluvia ligt direct aan de haven van Harderwijk. Je kunt stijlvol de wateren rondom Harderwijk in robuuste sloepen. Combineer het uitzicht over de vissershaven met een lunch, drankje of een snack. Verdiep je in de historie en laat je verrassen door het huistheater. Voor een unieke historische locatie in Harderwijk gaat u naar Veluvia! Bekijk de website van Veluvia voor meer informatie en openingstijden.