Reserveer nu

Kamers

Apollo Hotel De Beyaerd biedt in totaal 91 sfeervolle en compleet uitgeruste tweepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van twin bedden, een ruime badkamer met bad en/of douche en föhn. De inrichting van de kamers zijn comfortabel met een gezellige zithoek, flatscreen televisie met diverse (buitenlandse) tv- en radiokanalen, werkruimte, koffie en theefaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om een villa te huren, gelegen in de tuinen van het hotel. In deze villa kunt u met 15 personen verblijven.

 • Tweepersoonskamer Twin

  De tweepersoons twinkamers hebben een oppervlakte van 24 m2. Deze kamers beschikken over een badkamer met douche, toilet en föhn en zijn allemaal voorzien van twin bedden.

  Vanaf
  € 49,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Deluxe kamer Twin

  De Deluxe Twinkamers hebben een oppervlakte van 28 m2. Deze kamers beschikken over een luxe badkamer met douche, separaat ligbad, dubbele wastafel, toilet en föhn. De inrichting is modern ingericht met werkruimte en voorzien van twin bedden. Tevens zijn er van dit kamertype familiekamers te maken (twee Deluxe kamers met een tussendeur)

  Vanaf
  € 59,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Familie kamer

  Overnacht met de hele familie op de Veluwe in de familie kamer. De kamer is uitgerust met 2 aan elkaar geschoven eenpersoonsbedden en een stapelbed voor de kinderen. De kamer is voorzien met een ruime badkamer met douche, koffie en thee faciliteiten, föhn en gratis Wi-Fi op de kamer.

  Vanaf
  € 78,00
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Suite

  De suites hebben een oppervlakte van 40 m2 met een apart zitgedeelte. De badkamer is voorzien van douche, separaat ligbad, dubbele wastafel, toilet en föhn. Naast extra (werk) ruimte beschikt u over extra guest supplies zoals badjas en slippers.

  Vanaf
  € 84,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Villa De Beyaerd

  Voor grote groepen beschikken wij over een luxe villa, geschikt voor maar liefst 15 personen. De Villa is voorzien van vijf slaapkamers, drie badkamers, een grote keuken en een ruime woonkamer. De villa is te boeken vanaf een weekend of midweek. De hier vernoemde prijs is een vanaf prijs voor een midweek verhuur. Kijk voor uitgebreide informatie en beschikbaarheid op de eigen pagina van Villa de Beyaerd of neem contact op met de receptie van het hotel.

  Vanaf
  € 250,-
  p.k.p.n.
  Boek nu