Reserveer nu

Teambuilding Veluwe-Events

Teambuilding Veluwe-Events

Op het terrein van Apollo Hotel De Beyaerd is één van de grootste, volledig ingerichte outdoorcentra van Nederland gevestigd! Veluwe-Events is namelijk onderdeel geworden van Apollo Hotel De Beyaerd. Er is onder andere een compleet ingerichte lasergame hal aanwezig, maar ook de spectaculaire helikopter dropping is absoluut de moeite waard. Voor elk gewenst publiek vanaf 2 tot maar liefst 1200 personen, zijn er mogelijkheden en dit allemaal op één compact terrein.

Ook beschikt deze evenementenlocatie over diverse, sfeervol ingerichte horeca gelegenheden bij Apollo Hotel De Beyaerd. Hier bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee met lekker gebak. Apollo Hotel De Beyaerd kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om een complete dag voor u organiseren. Beleef een sportieve dag bij Veluwe-Events en rust daarna heerlijk uit tijdens uitgebreide diner en overnachting bij Apollo Hotel De Beyaerd.

Bent u op zoek naar een teamuitje met het personeel, een sportief dagje weg met uw familie of met vrienden? Dan biedt Veluwe-Events u deze mogelijkheden. Bekijk de website van Veluwe-Events voor meer informatie of bel naar: +31 (0) 341 - 451541.