Reserveer nu

Bruiloften

Bruiloften

Apollo Hotel De Beyaerd is vanaf 2014 erkend als officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat De Beyaerd hiermee alle facetten van ‘de mooiste dag van uw leven’ kan verzorgen. Vanwege de faciliteiten, overnachtingsmogelijkheden en prachtige ligging op de Veluwe is Apollo Hotel De Beyaerd voor veel bruidsparen een populaire trouw- en feestlocatie. Geef het ja-woord op een unieke plek en trouw bijvoorbeeld in de prachtige serre of in de speciaal ingerichte trouw-tuin. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden om uw dag vorm te geven. Om heerlijk bij te kunnen komen van deze geweldige dag is er een romantische bruidssuite met de volgende morgen een heerlijk Champagne ontbijt!

Vier uw vrijgezellenfeest met een uniek outdoorprogramma
Op zoek naar een perfecte locatie voor een uniek vrijgezellenfeest? Op het terrein van Apollo Hotel De Beyaerd is één van de grootste, volledig ingerichte outdoorcentra van Nederland gevestigd! Er is onder andere een compleet ingerichte lasergame hal aanwezig, maar ook de spectaculaire helikopter dropping is absoluut de moeite waard. Voor elk gewenst publiek vanaf 2 tot maar liefst 1200 personen, zijn er mogelijkheden en dit allemaal op één compact terrein. Uw beleving is ons uitgangspunt!

Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor een gedegen gesprek. Overdag, 's avonds of in het weekend. Bel voor een afspraak naar: +31 (0) 341 - 451541.