Reserveer nu

Apollo Hotel De Beyaerd

Apollo Hotel De Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is  buitengewoon mooi gelegen op de Veluwe, direct tussen Harderwijk en Nunspeet, op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer. Het hotel beschikt over 50 Classic kamers, 38 Deluxe kamers, 3 Luxe Suites en 11 vergaderzalen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht, een flip-over, beamer met elektrisch rolscherm en over het hele terrein heeft u toegang tot het wireless internet. Bijzonder is Villa De Beyaerd: een unieke plek voor zakelijke bijeenkomsten of particulier verblijf (bijv. familie reunie). 

De sfeer van Apollo Hotel De Beyaerd is bijzonder. Een prachtig aangelegde bostuin, een openlucht zwembad met loungebedden en een zonneweide omringen het sfeervolle hoofdgebouw. U kunt heerlijk dineren in de Veluwse Huyskamer of een drankje doen in de Hooibergbar of op het terras. Historische stadjes, prachtige natuur, bijzondere musea, veelzijdige attracties en dierenparken liggen allemaal binnen handbereik! (Elektrische) Fietsen zijn te huur bij de receptie van het hotel en u ontvangt hierbij gratis een aantal leuke fietsroutes.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotel De Beyaerd graag op in. Vol trots kunnen wij u mededelen dat het hotel inmiddels een bronzen green key certificaat heeft ontvangen!

Namens het hele team heet ik u graag van harte welkom in Apollo Hotel De Beyaerd.

Met gastvrije groet,

Patrick Aarsman
General Manager

Apollo Hotel De Beyaerd

Contactgegevens


Apollo Hotel De Beyaerd
Harderwijkerweg 497
8077 RJ Hulshorst
T: +31 341 - 451541
F: +31 341 - 452354
E: info.debeyaerd@apollohotelsresorts.com