Reserveer nu

Kamers

Slapen is reizen naar de wereld van je dromen. Dat snappen wij bij Apollo Hotel Groningen als geen ander. Wij bieden niet alleen een bed voor de nacht, maar wij ontzorgen. Uiteraard zijn de kamers van alle luxe voorzien met een lekker bed en natuurlijk free wifi.  Fijne reis en morgen vroeg weer aan de slag vol met nieuwe inspiratie. Boek nu een van de 105 gloednieuwe kamers.

 • Tweepersoons kamer

  De tweepersoons kamers zijn uitgerust met een comfortabele boxspring, badkamer met douche, airconditioning, zithoek, bureau en flatscreen.

  Vanaf
  € 80,00
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Deluxe Twin kamer

  De Deluxe Twin kamers zijn ruimer dan de tweepersoonskamers en uitgerust met twee comfortabele boxspring bedden, een ruime zithoek, airco, een bureau, flat-screen televisie. De ruime hotelkamers beschikken over een luxe badkamer met douche of bad.

  Vanaf
  € 90,00
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Suite

  De suite is de ruimste kamer en uitgerust met een ruim zitgedeelte met een koffie- en thee apparaat. Daarnaast heeft de suite een slaapgedeelte met twee comfortabele boxspring bedden, airco, een bureau, flat-screen televisie.

  Vanaf
  € 125,00
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Appartement

  De appartementen bevatten standaard twee boxspring bedden. De appartementen zijn uitgerust met een kitchenette, balkon en een apart woongedeelte wat deze kamer perfect maak voor een langer verblijf of een verblijf met de familie.

  Vanaf
  € 160,00
  p.k.p.n.
  Boek nu