Reserveer nu
 • Groningen

  De bruisende stad Groningen blijft ondanks zijn internationale karakter een ontzettend gezelige en intieme stad. Groningen biedt voor zowel dagjesmensen, toeristen en winkelend publiek een uitkomst en is het culturele hart van de provincie.

  De Grote Markt, met de gezellige Vismarkt en de Herestraat is de ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje in één van de vele restaurants of op het terras. In het nabij gelegen Waagcomplex zijn diverse leuke winkels gevestigd. Ook de vele uitgaansgelegenheden maken Groningen een perfecte plek om een gezellig avondje uit te beleven. De binnenstad is dan ook niet voor niets in 2005 uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland.

  Wie zich even van de drukte van de stad wilt onttrekken is in Groningen nooit ver weg van de schitterende natuur. Bezoek het Lauwersmeer, een van de mooiste natuurgebieden van Groningen en een paradijs voor watersportliefhebbers. De landelijke omgeving van Groningen is ook uiterst geschikt voor wandelaars en fietsers.

  • Apollo Hotel Groningen

   Apollo Hotel Groningen

   Apollo Hotel Groningen is alles wat u niet verwacht van Apollo Hotels & Resorts. Het hotel is gevestigd in La Liberté, een prominent gebouw in de skyline van Groningen, ontworpen door de Franse top architect Dominique Perrault.