Reserveer nu

Bruiloften

Bruiloften

Trouwen in Koninklijk Den Haag op een 5-sterren locatie; dat kan bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade! Als officiële trouwlocatie doen wij er alles aan om de mooiste dag van uw leven onvergetelijk te laten zijn.

Crowne Plaza Den Haag – Promenade beschikt over 5 sfeervolle zalen die volledig kunnen worden ingericht naar uw wensen. Of u nu met een groot of klein gezelschap bent, uw wensen staan voorop! Ook voor uw feest vindt u de ideale invulling in ons hotel. We verzorgen graag voor u de faciliteiten om uw trouwfeest tot een groot succes te maken. Uiteraard verwerken wij uw wensen in de aankleding van onze locatie.

Wij bieden verschillende opties om deze mooie dag perfect te laten verlopen.  Wat dacht u van een romantische fotoreportage in het aangrenzende Van Stolkpark? Of een culinair diner in ons restaurant Passie? En ook de bruidstaart kan door ons worden verzorgd.

Breng uw huwelijksnacht door in één van onze prachtige suites met uitzicht over Den Haag, waarna u in de morgen kunt genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed.

Kom langs om al uw wensen met betrekking tot de mooiste dag van uw leven met ons Meeting & Events Team te bespreken. Wij denken graag met u mee! Bel +31 (0)70 351 17 11 of mail naar i.trip@crowneplazadenhaag.nl