Reserveer nu

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Het hotel, gelegen op een prachtige locatie tussen het centrum van Den Haag, het Ambassade district en het strand van Scheveningen, biedt uitgebreide mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest of andere bijeenkomst. Of u nu een presentatie met afsluitende borrel wilt organiseren of een teambuilding wilt inplannen; de ideale faciliteiten zijn te vinden bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade.

Het hotel beschikt over 5 multifunctionele zalen, allen volledig af te stemmen naar uw wensen en behoeften. Het hotel is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Uw auto kunt u kwijt op de ruime parkeerplaats voor het hotel, die plaats biedt aan 200 auto’s.

Zowel Den Haag als Scheveningen is vanaf het hotel op enkele minuten te bereiken. Teambuilding krijgt een geheel nieuwe dimensie op het strand van Scheveningen en ook de stad Den Haag geeft u vele mogelijkheden om samen met uw collega’s of medewerkers even helemaal er tussenuit te gaan.

Geniet van de voordelen van een totaal verzorgd bedrijfsfeest waarbij werkelijk alle zorgen uit handen worden genomen. Ons Meeting & Events Team informeert u graag over de mogelijkheden en kijkt er naar uit uw evenement samen met u tot een groot succes te maken. Neemt u voor meer informatie contact op via +31 (0)70 351 17 11 of mail naar i.trip@crowneplazadenhaag.nl