Reserveer nu
 • Den Haag

  Den Haag is de politieke hoofdstad van Nederland. De stad beschikt over een gevarieerd aanbod aan winkels, musea, restaurants en een bruisend uitgaansleven.

  Tijdens een verblijf in Den Haag mag een bezoek aan het Binnenhof natuurlijk niet ontbreken. Ook het Paleis Noordeinde, het Omniversum, Madurodam en het Vredespaleis (internationaal Gerechtshof) zijn bekende trekpleisters.

  De stad is een paradijs voor shopliefhebbers. De Denneweg, de Prinsestraat, Fredrik Hendriklaan, de Passage en de Haagsche Bluf zorgen voor een gevarieerd winkelaanbod met hippe kledingzaken en mooie interieurwinkels.

  Voor ontspanning bent u in enkele minuten op het strand van Scheveningen. Maak hier een lange strandwandeling en geniet van de zilte zeelucht. In de zomermaanden is het heerlijk ontspannen op het strand of genieten van een hapje en een drankje in één van de gezellige strandtentjes.

  • Crowne Plaza Den Haag - Promenade

   Crowne Plaza Den Haag - Promenade

   Een bijzonder en persoonlijk welkom in ons Crowne Plaza Den Haag - Promenade Hotel; een 5-sterren hotel, prachtig gelegen aan de rand van Scheveningen in een oase van rust en groen