Reserveer nu

Kamers

Apollo Breda City Centre beschikt over 88 luxe ingerichte hotelkamers, waaronder Tweepersoonskamers, Deluxe kamers en Familie kamers. Alle kamers zijn standaard voorzien van een ruim bureau, moderne badkamer met bad en douche, airconditioning, kluis en televisie.

 • Eenpersoonskamer

  De eenpersoonskamer heeft een oppervlakte van 15m2 en is uitgerust met een eenpersoonsbed. De kamer bevindt zich in de vleugel van het voormalig postkantoor.

  Vanaf
  € 75,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Tweepersoonskamer

  De Tweepersoonskamers hebben een oppervlakte van 25m2 en beschikken over een ruime badkamer met bad en daarin een douche. De Tweepersoonskamers bevinden zich in de vleugel van het sfeervolle voormalige postkantoor.

  Vanaf
  € 85,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Deluxe kamer

  De Deluxe kamers hebben een oppervlakte van 25m2. Kenmerkend voor de Deluxe kamers zijn de houten vloeren, de frisse moderne inrichting en de comfortabele werkplek met koffie en theefaciliteiten. De Deluxe kamers bevinden zich in de moderne Apollo vleugel.

  Vanaf
  € 105,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Familie kamer

  De Familie kamers hebben een oppervlakte van 30m2 en zijn voorzien van extra guest supplies zoals een badjas, badslippers, strijkstation, koffie en thee faciliteiten en een koelkastje. De Familie kamers bevinden zich in het voormalige Postkantoor.

  Vanaf
  € 115,-
  p.k.p.n.
  Boek nu