Reserveer nu

Apollo Hotel Breda City Centre

Op nog geen 10 minuten lopen van de Grote markt en direct naast het Centraal Station van Breda, ligt Apollo Hotel Breda City Centre. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein en WIFI in alle Standaard, Deluxe en Superior kamers. Of u nu slaapt in het voormalige Postkantoor of in onze Apollo vleugel, van onze Brabantse gastvrijheid kunt u optimaal genieten.

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt. Voor een kopje koffie met iets lekkers, een lekkere lunch, een meeting met collega’s, een heerlijk diner of een gezellige afsluiter van de dag, kunt u terecht in onze bar de Postmeester of restaurant Puur.

Met een vergaderoppervlakte van 640m2 is Apollo Hotel Breda City Centre uniek in het centrum van Breda! Vraag naar de meetingmogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

Door de ligging naast het NS-station is het hotel eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, terwijl het hotel met de auto eveneens snel te bereiken is vanaf de belangrijkste uitvalswegen. Vanaf de A27 of A16 volgt u eenvoudig de borden naar het Station/VVV.

Wenst u gebruik te maken van onze parking? Bekijk de parkeermogelijkheden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotel Breda City Centre graag op in! Vol trots kunnen wij u mededelen dat wij het Green Key certificaat Goud in ontvangst hebben genomen!

Wij hopen u spoedig als gast te mogen verwelkomen!

Met gastvrije groet, 

Team Apollo Hotel Breda City Centre

Apollo Hotel Breda City Centre

Contactgegevens


Apollo Hotel Breda City Centre
Stationsplein 14
4811 BB Breda
T: +31 76 5220200
F: +31 76 5214967
E: info.breda@apollohotelsresorts.com

Route