Reserveer nu

Bruiloften

Bruiloften

Stap letterlijk in het huwelijksbootje aan de Amsterdamse grachten. Wyndham Apollo Hotel Amsterdam biedt als officiële trouwlocatie een zee aan mogelijkheden om de mooiste dag van uw leven tot in de puntjes te verzorgen.

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam is gelegen op een unieke locatie in het groene Oud-Zuid met een prachtig uitzicht over de grachten. Het hotel beschikt over diverse zalen die volledig naar wens worden ingericht. Gezelschappen, groot of klein, kunnen hier tot 150 personen genieten van een heerlijk diner of een onvergetelijk feest.

Door de unieke locatie kunt u uitgebreid genieten van de mogelijkheden die de stad Amsterdam te bieden heeft. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw bruiloft nog spectaculairder te maken. Wijkt u graag uit naar een locatie buiten het hotel en wenst u eens iets anders dan het vervoer per auto? Vaar dan met uw geliefde over de grachten van Amsterdam in de authentieke salonboot De Liefde.

Uw huwelijksnacht doorbrengen in ons hotel kan vanzelfsprekend ook. Na een overweldigende dag komt u heerlijk tot rust in één van onze comfortabele kamers. De volgende ochtend kunt u genieten van een heerlijk champagneontbijt, met uitzicht over de grachten.

Omdat voor ons een persoonlijke aanpak de sleutel is tot het welslagen van uw evenement, gaan we graag met u aan tafel om te kijken wat de opties zijn. Op basis van uw wensen bieden we een voorstel op maat, naadloos passend bij elk budget. Ons enthousiaste Meeting & Events team staat klaar om voor u de zorg uit handen te nemen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met via +31 (0)20 570 5740 of meetings.wyndham@apollohotelsresorts.com.