Reserveer nu

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest, training of teambuilding? Dan vormt Wyndham Apollo Hotel Amsterdam het ideale startpunt. Deze prachtige locatie, gelegen op het punt waar 5 grachten samenkomen, is de perfecte plek voor een inspirerende dag!

Wyndham Apollo Hotel Amsterdam biedt voor diverse gelegenheden een aantal sfeervolle zalen, met een capaciteit tot 150 personen. Ook voor kleine groepen kunnen wij de juiste invulling bieden voor uw eendaags- of meerdaags event. Uw bedrijfsfeest of teambuilding combineren met een vergadering of overnachting? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wenst u een meer informele invulling van uw bedrijfsfeest, dan verwelkomen we u graag in onze bar. De sfeervolle hotelbar is uitstekend geschikt voor gezellige borrels, voorzien van diverse dranken, heerlijke hapjes en een optimale service. Of wat dacht u van een GPS tocht door de stad of een brainstorm-sessie op de Amsterdamse grachten? Ons Meeting & Events Team denkt graag mee over de ideale invulling van uw bijeenkomst.

Per boot Amsterdam verkennen
Beleef uw bedrijfsfeest op het water! Ons Meeting & Events Team kan alles voor u regelen! Van een prachtige sloep tot een klassiek houten salonboot.

Persoonlijke aanpak
Het Meeting & Events Team van Wyndham Apollo Hotel Amsterdam staat voor u klaar! Wij zijn er van overtuigd dat een persoonlijke aanpak van uw bedrijfsfeest of bijeenkomst de sleutel is tot een onvergetelijke dag. Wij nemen u met plezier de zorg uit handen en garanderen u een professionele, maar vooral fantastische beleving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Meeting & Events afdeling via +31 (0)20 570 5740 of meetings.wyndham@apollohotelsresorts.com