Reserveer nu

Ramada Apollo Amsterdam Centre

Ramada Apollo Amsterdam Centre is een 4-sterren hotel en bevindt zich op een A-locatie in onze hoofdstad. Het imposante hotel ligt op slechts 15 minuten afstand van het oude centrum en is ideaal gelegen aan de Amsterdamse ring, direct aan het Rembrandtpark.

Met een oppervlakte van ruim 33.000 m2 is hiermee het grootste Ramada Hotel van Europa en het eerste Ramada Hotel in Nederland een feit. Bovendien is Ramada Apollo Amsterdam binnen 2 jaar na de opening verkozen tot ‘Wyndham Hotel Group EMEA Hotel of the Year 2014’ en Best Hotel Netherlands – International Hotel Awards 2015’.

Ramada Apollo Amsterdam Centre beschikt over 446 luxueuze kamers en suites, 8 state-of-the-art vergaderzalen, een restaurant, sauna- en fitness faciliteiten, een spectaculaire skybar met hoogste terras van Amsterdam op de 17e verdieping - genaamd Floor17 - en 300 overdekte parkeerplaatsen! Bij een lunch of diner bij Floor17 kunnen gasten 3 uur lang, gratis gebruik maken van de parkeergarage. Met een perfecte verbinding naar zowel de luchthaven Schiphol en het centrum van Amsterdam is Ramada Apollo Amsterdam Centre ideaal voor zowel de zakelijke- als toeristische bezoeker. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Ramada Apollo Amsterdam Centre graag op in! Vol trots kunnen wij u mededelen dat wij het Green Key certificaat Goud in ontvangst hebben genomen! Wij hebben dit gouden certificaat in ontvangst mogen nemen doordat er onder andere nauwkeurig aandacht besteed wordt aan afvalscheiding en daarnaast is het gehele hotel voorzien van LED verlichting alsook waterbesparende douches. 

Met gastvrije groet,

Alexander Kluit
General Manager

 

Ramada Apollo Amsterdam Centre

Contactgegevens


Ramada Apollo Amsterdam Centre
Staalmeesterslaan 410
1057 PH Amsterdam
T: +31 20 207 0000
F: +31 20 207 0001
E: info@ramada-apolloamsterdam.com

Route