Reserveer nu

Kamers

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. Geniet van een verblijf in een van onze 28 classic kamers, 100 superior kamers, 16 suites en 2 superior suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden. Alle kamers zijn standaard voorzien van een ruim bureau, badkamer met douche en/of bad, televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WiFi. In een aantal kamers hebben wij in hoogte verstelbare bedden.

 • Classic kamer

  In onze classic kamer staat uw slaapcomfort voorop. De kamers hebben een oppervlakte van 20m² en zijn voorzien van een badkamer met een bad en daarin een douche. Deze kamers zijn zogenaamde ‘connectingkamers’: indien gewenst kunt u via een tussendeur de naastgelegen superior kamer bereiken.

  Vanaf
  € 69,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Superior kamer

  De superior kamer is met een oppervlakte van 24m² groter dan de classic kamer. Daarnaast beschikt deze kamer over een extra zithoek met twee fauteuils. De badkamer is uitgerust met een bad en/of douche. Eén kamer is speciaal ingericht voor minder valide gasten. Deze kamer beschikt onder andere over extra brede deuren en aangepast sanitair. Op verzoek kunnen wij hulpbehoevende middelen plaatsen.

  Vanaf
  € 89,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Suite

  Wilt u riant verblijven? Kies dan voor één van onze ruime suites. De suites hebben een oppervlakte van 42m² en zijn voorzien van een aparte woon- en slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Van de 16 suites zijn er 8 ingericht als familie suite: speciaal voor gezinnen met kinderen. Voor meer informatie en reserveringen: +31 (0)255 566 910 of info@holidayinn-ijmuiden.nl

  Vanaf
  € 150,-
  p.k.p.n.
 • Familie suite

  Onze familie suites zijn verdeeld in een woonkamer, aparte slaapkamer, badkamer en een apart toilet. De woonkamer is voorzien van een uitklapbaar stapelbed en tweede televisie. Voor meer informatie en reserveringen: +31 (0)255 566 910 of info@holidayinn-ijmuiden.nl

  Vanaf
  € 150,-
  p.k.p.n.