Reserveer nu

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Er tussen uit met collega’s en toch professioneel vergaderen in een inspirerende omgeving met service van topkwaliteit? Kom naar veelzijdig IJmuiden; een zee aan mogelijkheden!

Met restaurant Beaufort, de gezellige bar en haar zalen biedt het hotel vele mogelijkheden voor bedrijfsevenementen. Alles kan bij Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Borrels,  presentaties, feesten en spectaculaire activiteiten. Wij zullen voor een onvergetelijke ervaring zorgen. 

Met het strand op 150 meter afstand is ons hotel de ideale locatie om te vergaderen én om te ontspannen. Wij beschikken over 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor meerdaagse vergaderingen, inclusief diner en overnachting(en). Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach beschikt over diverse vergaderarrangementen. Bij ons kunt u uw evenement of meeting aankleden zoals u dat wilt. Van een barbecue op ons dakterras tot een bedrijfsfeest met lichtshow. Door het grote en verschillende aanbod van zalen kunnen wij voor zowel kleine als grote groepen een onvergetelijk evenement verzorgen. 

Wilt u uw zakelijke meeting afsluiten met een teambuildingactiviteit? Wij werken al jaren samen met het grootste lokale evenementenbureau om van uw bedrijfsuitje een spectaculaire dag te maken.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Graag bespreken wij onze vele mogelijkheden. U kunt ons bereiken via +31 (0)255 566 920 of via conference@holidayinn-ijmuiden.nl.