Reserveer nu

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Op slechts 150 meter van het strand vindt u Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach. Wakker worden met het geluid van de zee, genieten van een heerlijk diner in restaurant Beaufort en ontspannen in onze sauna. Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor een compleet verzorgd weekend aan de kust. Bekijk hier een sfeerimpressie van het hotel.

Het hotel beschikt over 146 comfortabele kamers en suites. De meerderheid van de kamers beschikt over een balkon met schitterend uitzicht over de Kennemerduinen of de Marina Seaport IJmuiden. In ons familievriendelijk hotel bent u van alle gemakken voorzien. Kinderen ontbijten en dineren gratis bij ons en kunnen zich uitleven in onze speciale speelzaal.

Ook voor al uw zakelijke evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach heeft 14 vergaderzalen en een unieke conference & event floor die ruimte biedt tot 900 personen. Bij ons kunt u uw evenement of meeting aankleden zoals u dat wilt. Van een barbecue op ons dakterras tot een bedrijfsfeest met lichtshow.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. Graag bespreken wij onze vele mogelijkheden. U kunt ons bereiken via +31 (0)255 566 999 of via info@holidayinn-ijmuiden.nl.

Graag tot ziens in IJmuiden!

Met gastvrije groeten,

Ivo Fransoo
General Manager

 

Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

Contactgegevens


Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach
Kennemerboulevard 250
1976 EG IJmuiden aan Zee
T: +31 255 566 999
F: +31 255 566 900
E: info@holidayinn-ijmuiden.nl

Route