Reserveer nu

Kamers

Het BEST WESTERN Apollo Museum Hotel telt 188 moderne hotel kamers verdeeld over Eenpersoonskamers, Tweepersoonskamers en Deluxe Tweepersoonskamers. Het hotel beschikt enkel over niet roken kamers welke zijn voorzien van verwarming/airconditioning, kluis, flatscreen tv, wekker, werkplek, telefoon en een eigen badkamer.

Het hotel biedt gratis WIFI in het gehele hotel en er zijn kamers beschikbaar voor mindervaliden. In enkele kamers is een mini bar aanwezig. Ook zijn er op aanvraag gratis koffie en thee faciliteiten beschikbaar op de kamers.

 • Eenpersoonskamer

  De Eenpersoonskamer heeft een oppervlakte van ongeveer 8 m2 en is uitgerust met een eenpersoonsbed. De eenpersoonskamer heeft een eigen badkamer voorzien van een douche, toilet, moderne wastafel, föhn en badartikelen. Ook is er op aanvraag gratis koffie en thee beschikbaar.

  Vanaf
  € 60,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden

  De Tweepersoonskamers hebben een oppervlakte van ongeveer 12m2 en zijn uitgerust met twin bedden of een dubbel bed en beschikt over een eigen badkamer. Deze kamers bieden uitzicht op de bekende winkelstraat, P.C. Hooftstraat, of de rustige binnentuin van het hotel.

  Vanaf
  € 70,-
  p.k.p.n.
  Boek nu
 • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden

  De Deluxe Tweepersoonskamers hebben een oppervlakte van ongeveer 17m2 en zijn voorzien van twin bedden of een dubbel bed en bieden een prachtig uitzicht over de grachten, P.C. Hooftstraat of de binnentuin van het hotel. De kamer beschikt over een eigen badkamer voorzien van een douche.

  Vanaf
  € 95,-
  p.k.p.n.
  Boek nu