Reserveer nu

Route

Routebeschrijving 
Het Apollo Museumhotel is gelegen aan de P.C. Hooftstraat, op een steenworp afstand van het Rijksmuseum en het Leidseplein in hartje Amsterdam. Het hotel is goed bereikbaar per taxi, openbaar vervoer en met de auto.

Per auto 
Vanuit Den Haag - Schiphol (A4) – volg de A4 richting Zaandam en neem afslag S106. Ga aan het eind van deze weg naar rechts. Passeer de rotonde bij het Surinameplein en neem de linkerbaan over de brug. Ga naar links de Overtoom op. Aan het einde van de Overtoom gaat u naar rechts de Stadhouderskade op. Bij de derde stoplichten houdt u de linkerrijbaan aan en neemt u de tweede straat naar rechts, de Pieter Cornelisz. Hooftstraat. Het Apollo Museumhotel bevindt zich direct aan rechterkant. 

Vanuit Utrecht (A2) – volg de borden richting Centrum. Wanneer u Amsterdam binnen rijdt, gaat u bij de eerste stoplichten naar rechts, de President Kennedylaan op. Deze laan gaat over in de Amsteldijk. Bij de T-splitsing gaat u naar links, de Stadhouderskade op. Volg deze weg en rijd net voorbij het Rijksmuseum. Het Apollo Museumhotel bevindt zich op de hoek aan de linkerkant. 

Vanuit Diemen / Amersfoort (A10) – volg de borden richting Centrum, Amsterdam, Schiphol en neem afslag S112 Centrum. Bij het Amstel Station, volgt u de borden Centrum, de Wibautstraat in. Bij het grote kruispunt gaat u naar links. Volg deze weg en rijd net voorbij het Rijksmuseum. Het Apollo Museumhotel bevindt zich op de hoek aan de linkerkant. 

Parkeren
 
Betaalde parkeergelegenheden Byzantium en Museumplein zijn beschikbaar op 2-5 minuten afstand van hotel. Ook is er de mogelijkheid op straat te parkeren (tegen betaling).

Openbaar vervoer
Vanaf de luchthaven Schiphol 

Neem vanaf de luchthaven Schiphol de trein naar Amsterdam Zuid. Neem vervolgens tram 5 richting het Centraal Station. Bij de 8e halte, Hobbemastraat/Rijksmuseum stapt u uit. Vervolgens is het 3 minuten lopen naar het Apollo Museumhotel dat zich bevindt op de kruising van de P.C. Hooftstraat en de Stadhouderskade.

Vanaf het Centraal Station Amsterdam 

Neem tram 5 richting Amstelveen Binnenhof of tram 2 richting Nieuwe Sloten. Bij de 8e halte, Hobbemastraat/Rijksmuseum stapt u uit. Vervolgens is het 3 minuten lopen naar het Museum Hotel dat zich bevindt op de kruising van de P.C. Hooftstraat en de Stadhouderskade.