Reserveer nu

Bereikbaarheid

BEST WESTERN Apollo Museum Hotel Amsterdam City Centre is gelegen in het hart van de stad, op de hoek van de PC Hooftstraat en de Stadhouderskade. De prachtige locatie is ideaal bereikbaar via het openbaar vervoer. Tram 5 stopt vlakbij het hotel en brengt u in no-time naar het zakelijk hart van de stad, de Zuid As/WTC of naar de diverse bezienswaardigheden in de stad. Ook RAI congrescentrum is goed te bereiken met de tram.  

Vanaf het centraal station kunt u het hotel gemakkelijk bereiken met tram 2 en tram 5, dit duurt ongeveer 15 minuten.

Luchthaven Schiphol is met het openbaar vervoer binnen 30 minuten bereikbaar en met de auto bent u hier in slechts 20 minuten.

Parkeer faciliteiten
Er is een mogelijkheid voor het hotel in de P.C Hooftstraat tegen een betaling te parkeren. Wij kunnen hiervoor geen reserveringen maken. 

Er zijn twee parkeergarages op loopafstand van het hotel, te weten Qpark Byzantium en Qpark Museumplein. Beide garages zijn 24h per dag geopend voor uitrijden en inrijden tussen 07:00-01:00.  Deze tijden kunnen met bijzondere evenementen en feestdagen afwijken.

Het hotel biedt de mogelijkheid tot Valet Parking. Deze parkeerservice haalt uw auto op bij het hotel en parkeert deze in een overdekte en bewaakte parkeergarage. De kosten hiervan bedragen €30,- voor de eerste 24 uur en daarna betaald u €25.- per 24 uur. Indien u gebruik wenst te maken van deze service, verzoeken wij u de Receptie te contacteren. De service is 7 dagen per week beschikbaar tussen 07:00-22:00.